Η Apple ανακοίνωσε το νέο iPad Pro με τσιπ M2, νέα Apple Pencil λειτουργία, Wi-Fi 6E

apple ipad pro, Η Apple ανακοίνωσε το νέο iPad Pro με τσιπ M2, νέα Apple Pencil λειτουργία, Wi-Fi 6E

Η Apple παρουσίασε ένα νέο iPad Pro που έρχεται με το τσιπ M2, μια νέα λειτουργία Apple Pencil, ταχύτερο Wi-Fi 6E και πολλά άλλα.

Με το τσιπ M2, το νέο iPad Pro έχει έως και 15% ταχύτερη απόδοση CPU και έως και 35% ταχύτερη απόδοση GPU σε σύγκριση με το προηγούμενο iPad Pro με το τσιπ M1, σύμφωνα με την Apple. Το τσιπ διαθέτει μια νέα μηχανή πολυμέσων και επεξεργαστή σήματος εικόνας που επιτρέπει την εγγραφή βίντεο ProRes για πρώτη φορά και έως και 3 φορές ταχύτερο transcoding βίντεο ProRes.

Στο νέο iPad Pro, το Apple Pencil δεύτερης γενιάς εντοπίζεται τώρα ενώ αιωρείται έως και 12 χιλιοστά πάνω από την οθόνη, επιτρέποντας στους χρήστες να δουν ένα preview του σχεδίου τους πριν το κάνουν. Και με το Scribble, τα πεδία κειμένου επεκτείνονται αυτόματα όταν το μολύβι πλησιάζει στην οθόνη.

Το νέο iPad Pro είναι η πρώτη συσκευή της Apple με Wi-Fi 6E, με την Apple να διαφημίζει ταχύτητες λήψης έως και 2,4 Gbps.

Το νέο iPad Pro είναι διαθέσιμο για παραγγελία στο Apple.com και στην εφαρμογή Apple Store στις Η.Π.Α. και 27 άλλες χώρες, με τιμές που ξεκινούν από 799 $ για το μοντέλο 11 ιντσών και από 1.099 $ για το μοντέλο 12,9 ιντσών. Οι επιλογές χρωμάτων περιλαμβάνουν το Space Grey και το Silver, με διαμορφώσεις αποθήκευσης 128GB, 256GB, 512GB, 1TB και 2TB. Οι παραδόσεις στους πελάτες και η διαθεσιμότητα στα καταστήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Τα νέα μοντέλα iPad Pro έχουν το ίδιο μέγεθος και βάρος, φωτεινότητα και ανάλυση οθόνης και διάρκεια μπαταρίας με τα προηγούμενα μοντέλα, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της Apple. Διατηρείται μια θύρα Thunderbolt, τέσσερα ηχεία, Face ID και πίσω Smart Connector και στα δύο μοντέλα. Υπάρχει επίσης θέση υποδοχής κάρτας nano-SIM σε μοντέλα κινητής τηλεφωνίας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.