Η Apple απολογείται για τη διαφήμιση του iPad Pro – Δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση

Apple ipad pro, Η Apple απολογείται για τη διαφήμιση του iPad Pro – Δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση

Η Apple συνηθίζει να μας προσφέρει μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα διαφημιστικά σποτ, αλλά με την τελευταία της διαφήμιση για το iPad Pro δεν τα κατάφερε.

Το βίντεο δείχνει μια πληθώρα δημιουργικών εργαλείων και οργάνων να συνθλίβονται από μια υδραυλική πρέσα με ένα iPad Pro να αναδύεται στο τέλος. Η διαφήμιση προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που οδήγησε την Apple να εκδώσει επίσημη απάντηση.

Η δημιουργικότητα είναι στο DNA μας στην Apple και είναι απίστευτα σημαντικό για εμάς να σχεδιάζουμε προϊόντα που ενδυναμώνουν τους δημιουργούς σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι να γιορτάζουμε πάντα τους μυριάδες τρόπους με τους οποίους οι χρήστες εκφράζονται και ζωντανεύουν τις ιδέες τους μέσω του iPad. Χάσαμε το στόχο με αυτό το βίντεο και λυπούμαστε. – Tor Myhren, Αντιπρόεδρος Marketing Communications της Apple

Η διαφήμιση με τον τίτλο “Σύγκρουση!” είναι ακόμα διαθέσιμη στο επίσημο κανάλι της Apple στο YouTube, αλλά η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξης

Έλεος με τους κομπλεξικούς. Πανέξυπνη και λιτή διαφήμιση. Απλά μας λέει ότι το νέο ipad παίζει μουσική, βίντεο, φωτογραφίες, έχει emoji Κλπ. Δε μας παροτρύνει να καταστρέφουμε πιάνα ή κιθάρες ή πίνακες ζωγραφικής ούτε μας λέει να τα καταργήσουμε. Λάθος της Apple που υποχώρησε στη βλακεία. O Mask θα τους είχε γραμμένους κανονικά. ίσως και ο JOBS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές Ημερολόγιο, Ειδοποιήσεις κ.α.

Η Apple είναι έτοιμη να αποκαλύψει μια λειτουργία αυτόματης σύνοψης για ειδοποιήσεις ως μέρος μιας σειράς νέων λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης που θα ενσωματωθούν στο iOS 18.

Smartphones Apple featured iPad Pro

iPad Pro 13″ & Apple Pencil Pro γίνονται φύλλο και φτερό από το iFixit

Ο δημοφιλής ιστότοπος επισκευών iFixit μοιράστηκε ένα βίντεο με τα teardown του νέου iPad Pro 13 ιντσών και του Apple Pencil Pro.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Σε αυτά τα χρώματα θα είναι – μάλλον – διαθέσιμη η σειρά

Ο έγκυρος αναλυτής Apple της TF International, Ming-Chi Kuo, προέβλεψε σε tweet σε ποια χρώματα θα είναι διαθέσιμη η επερχόμενη σειρά iPhone 16.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Διέρρευσε φωτογραφία που μοιάζει πραγματική – Αλλαγές στη διάταξη της κάμερας

Οι διαρροές σχετικά με τις ακυκλοφόρητες συσκευές iPhone είναι πολύ σπάνιες και οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από προμηθευτές ή ειδικούς της βιομηχανίας.