Apple AR/VR headset: Θα παρέχεται hands-on demo

Apple AR/VR headset, Apple AR/VR headset: Θα παρέχεται hands-on demo

Η Apple, στην εκδήλωση WWDC 2023 στο Apple Park, θα δώσει την ευκαιρία σε ορισμένους προγραμματιστές και συμμετέχοντες να δοκιμάσουν το νέο AR/VR headset, αφότου το ανακοινώσει, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Η εταιρεία κατασκεύασε μια νέα «δομή» στο campus του Apple Park που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ελεγχόμενες πρακτικές επιδείξεις. Ο χώρος δοκιμών βρίσκεται στα γήπεδα μπάσκετ, κοντά στο γυμναστήριο που είναι διαθέσιμο στους εργαζόμενους.

Θα δοθούν επιδείξεις σε μέλη των μέσων ενημέρωσης και ορισμένους προγραμματιστές στην εκδήλωση, αλλά αυτή η περιοχή θα χρησιμοποιηθεί για hands-on εμπειρίες όλο το καλοκαίρι. Η Apple μπορεί να προσκαλεί προγραμματιστές στο Apple Park σε συνεχή βάση για να τους επιτρέψει να δοκιμάσουν το headset για σκοπούς ανάπτυξης εφαρμογών.

Θα υπάρχει επίσης χώρος πρακτικής άσκησης στο Steve Jobs Τheatre για επιδείξεις υλικού μετά την κεντρική ομιλία. Eκεί θα γίνουν επιδείξεις του FaceTime σε VR, θα προβληθεί περιεχόμενο Apple TV+ και παιχνίδια. Οι πελάτες με παθήσεις όπως ημικρανίες, ίλιγγος, τραυματικές βλάβες στον εγκέφαλο θα προειδοποιούνται να μην χρησιμοποιούν τo headset.

Το AR/VR headset δεν θα κυκλοφορήσει αμέσως μετά το WWDC αλλά αρκετούς μήνες μετά την παρουσίασή του. Η μαζική παραγωγή δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα λανσάρισμα ενόψει των εορτών του Δεκεμβρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.