Apple Car: Δεν αναμένεται πριν το 2021

Το ότι η Apple σχεδιάζει ένα δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, το πότε όμως θα κυκλοφορήσει αυτό το αυτοκίνητο είναι ένα άλλο θέμα για το οποίο δεν υπάρχουν απαντήσεις αλλά μόνο εικασίες.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Apple αναπτύσσεται κάτω από το κωδικό όνομα Project Titan και σύμφωνα με τα όσα είχαν αρχικά διαρρεύσει θα το βλέπαμε στην αγορά κάποια στιγμή μέσα στο 2019. Αργότερα άλλες αναφορές, οι οποίες επίσης υποτίθεται ότι ήταν από διαρροές έθεταν την ημερομηνία κυκλοφορίας ένα χρόνο αργότερα, το 2020.

Τώρα όμως σύμφωνα με ένα υπάλληλο της Apple ο οποίο εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα στο Project Titan, μαθαίνουμε ότι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Apple είναι σχεδιασμένο να κυκλοφορήσει το 2021. Κάποιοι εδώ αναφέρουν ότι η αλλαγή της ημερομηνίας ένα χρόνο ή δύο χρόνια αργότερα από τις αρχικές προβλέψεις του 2020 ή 2019 που “γνωρίζαμε” πιθανόν να έχουν να κάνουν με αναδιοργάνωση μετά την παραίτηση του επικεφαλής του Project Titan, Steve Zadesky, τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Zadesky αποφάσισε να φύγει από την Apple μετά από 16 χρόνιας συνεχούς συνεργασίας με την εταιρεία και επίσημα μάθαμε ότι η αποχώρηση του είχε να κάνει με προσωπικούς λόγους. Όπως και να έχει στο Project Titan οι αναφορές θέλουν να εργάζονται περίπου 600 άνθρωποι, οπότε και ένας τέτοιος όγκος προσωπικού δικαιολογεί την καθυστέρηση μετά την αλλαγή του επικεφαλής.

Apple Car, Apple Car: Δεν αναμένεται πριν το 2021

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kateriniotis

Και δεν θα αναμένεται για πολλά, πολλά χρόνια ακόμη! Όχι μόνο για το 2021!

Gameover

και μεχρι τοτε πως θα πουλαμε μουρη? νταξει μωρε μαλλον θα αντεξουμε με καμια bmw αλλα δεν ειναι και apple

Manolis

μια χαρά αυτά τα αμαξάκια για golf ή μέσα στο campus της Apple!!! 😉

ΑΝΔΡΕΑΣ

Διακρίνω μια ειρωνεία στα σχόλια σας. Το παραβλέπω . Είμαι σίγουρος πως η τεχνολογική μαγεία της Apple θα γεννήσει ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο ,το οποίο θα μπορεί να λιώσει ακόμη και τις Mercedes των Χάμιλτον – Ρόζμπεργκ σε ταχύτητα. Φυσικά , με τις ανάλογες τροποποιήσεις θα σαρώσει και στο wrc ,πετώντας κυριολεκτικά στις ειδικές , τρέχωντας σαν νεράκι, με βουτυρένιες εναλλαγές ταχυτήτων και Modes κινητήρα ,μέσω itunes!!!
Τα αυτοκίνητα παραγωγής ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΝ !!!
APPLE RULES!! HATERS GONA HATE !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.

Business Apple Apple Car featured

Πώς το Apple Car μπορούσε να αλλάξει το πρόσωπο της βιομηχανίας αυτοκινήτων

Τον περασμένο μήνα, η Apple αποφάσισε να σταματήσει το project για την κατασκευή του Apple Car, μετά από εργασίες δέκα ετών.

Business Apple Apple Car featured

Apple Car: Μετά από μια δεκαετία, ακυρώνεται το project

Η Apple ακύρωσε όλα τα σχέδια για την κυκλοφορία ενός αυτόνομου, ηλεκτρικού οχήματος, σύμφωνα με το Bloomberg.

Business Apple Apple Car featured

Apple Car: Θα το δούμε ποτέ;

Πολλή συζήτηση γίνεται τα τελευταία χρόνια για το Apple Car και τα τελευταία νέα για το πλήρως αυτόνομο όχημα δεν είναι ενθαρρυντικά.