Η Apple δοκιμάζει ένα HomePod τρίτης γενιάς με οθόνη αφής LCD

Apple HomePod, Η Apple δοκιμάζει ένα HomePod τρίτης γενιάς με οθόνη αφής LCD

Εικόνες που διέρρευσαν και δημοσιεύθηκαν στο Χ δείχνουν μια κυκλική οθόνη αφής LCD που δοκιμάζεται σε ένα νέο έξυπνο ηχείο HomePod.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από το χρήστη “@KosutamiSan” και σε αυτές βλέπουμε τον κυκλικό δακτύλιο στο επάνω μέρος του τρέχοντος HomePod να χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση του Siri τη ρύθμιση της έντασης του ήχου στις αναπαραγωγές καθώς και την παύση ενός κομματιού, την παράλειψή του, την επιστροφή σε ένα προηγούμενο και τo κλείσιμο ενός ξυπνητηριού.

Το 9to5Google επικοινώνησε με τις πηγές του και επιβεβαίωσε πως το πρωτότυπο της φωτογραφίας, με την ονομασία B720, είναι μια νέα συσκευή στην οποία εργάζεται αυτή τη στιγμή η Apple. Η εφαρμογή LcdUTest που εμφανίζεται στη φωτογραφία στην οθόνη στο επάνω μέρος του HomePod είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται εσωτερικά από μηχανικούς της Apple για τη δοκιμή της οθόνης.

Όσον αφορά τη λειτουργικότητα της νέας οθόνης, το 9to5Google αναφέρει ότι θα εμφανίζει θολή κινούμενη εικόνα χρωμάτων με βάση το εξώφυλλο ενός άλμπουμ κατά την αναπαραγωγή ενός τραγουδιού. Μπορεί επίσης να ειδοποιεί τους χρήστες για μια εισερχόμενη τηλεφωνική κλήση και να τους επιτρέπει να απαντούν σε ένα μήνυμα.

Δεδομένου ότι η συσκευή στην εικόνα θεωρείται πρωτότυπο προχωρημένου σταδίου, είναι πιθανό αυτό το νέο HomePod να παρουσιαστεί σύντομα για να αντικαταστήσει το HomePod δεύτερης γενιάς που κυκλοφόρησε στις 3 Φεβρουαρίου φέτος.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Πάλι ρεκόρ προ παραγγελιών, προεξοφλήσεων. ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΣ ! ΕΤΣΙ ΓΛΕΝΤΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΜΗΛΑΡΑΣ!!! ΜΠΟΥΥΥΥΜΜΜ ΣΑΡΑΟΥΝΤ Η ΚΡΟΤΙΔΑ ΚΑΤΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΠΕΡΤΙΝΟ. ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΣΤΑ ΦΟΡΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΟΙ ΡΟΜΠΟΤΑΚΗΔΕΣ -ΒΑΖΕΛΕΣ . Στα ψέματα βέβαια , εμείς την χαρά μας δείξαμε ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΘΑ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥ!!
Πιστέ μας λιγούρη για πίτσα κύριε ΚΑΡΑΠΑΠΑ!!
ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΤΕ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.