Apple EarPods: Φωτογραφίες τους με lightning connector

Σας είχαμε δείξει την πρώτη διαρροή φωτογραφιών EarPods της Apple με lightning connector και τώρα έκαναν την εμφάνιση τους νέες φωτογραφίες ενισχύοντας τη θεωρία ότι το iPhone 7 δεν θα έχει υποδοχή ακουστικών.

Παρατηρώντας προσεκτικά τις φωτογραφίες αρχικά διακρίνουμε ότι ο lightning βύσμα των ακουστικών δείχνει να είναι λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος από το αντίστοιχο βύσμα του καλώδιο δεδομένων / τροφοδοσίας που γνωρίζουμε. Αν ισχύει αυτό τότε ο μόνος λόγος για να συμβαίνει αυτό είναι να υπάρχει κρυμμένο κάποιο μικρό κύκλωμα εκεί. Επιπλέον το βύσμα είναι καμπύλο, ενώ η Apple μας έχει συνηθίσει στα δικά της καλώδια να είναι τετραγωνισμένες οι πλευρές. Άρα ίσως αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες να είναι κάποιο καλώδιο τρίτου κατασκευαστή.

Όπως και να έχει αν τελικά ισχύουν αυτές οι φήμες και το iPhone 7 με τα μεγάλα του αδελφάκια iPhone 7 Plus και πιθανόν Pro παρουσιαστούν χωρίς υποδοχή για ακουστικά την οποία θα έχει αντικαταστήσει ο lightning connector, θα πρέπει να έχει κάποιο πολύ καλό λόγο η Apple να μας κάνει να πιστέψουμε σε αυτή την αλλαγή.

Apple EarPods, Apple EarPods: Φωτογραφίες τους με lightning connector

Apple EarPods, Apple EarPods: Φωτογραφίες τους με lightning connector

Apple EarPods, Apple EarPods: Φωτογραφίες τους με lightning connector

Apple EarPods, Apple EarPods: Φωτογραφίες τους με lightning connector

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

@ΑΝΔΡΕΑΣ αν δεν κάνεις πλάκα θα ήθελα να γνωρίσω το προμηθευτή σου! :p

Agnostos13

Ενας λογος ειναι η αδιαβροχοποιηση…
Λω τωρα εγω…

Chris_BMW

Αγαπητέ κύριε Αρβανίτη . Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να διαβάσω την πηγή (πράγμα το οποιο μάλλον εσείς κάνατε κ προφανώς γράψατε οτι έγραφε εκει .. Αν πάλι όχι να σας πληροφορήσω οτι ολα τα βύσματα της Apple είναι καμπυλα.. Απο εποχής πρώτου I phone μεχρι κ το τελευταίο.. Καλα είναι να ενημερωνόμαστε πρώτα πριν γράψουμε κάτι που δεν ισχύει.. ΑΝΔΡΕΑΣ@ Εσυ που εισαι αγόρι μου να κανεις την παρατήρηση ;; Μονο 7 λεπτά κλαπ κλαπ κλαπ εισαι …

Manolis

@Agnostos13 υπάρχουν συσκευές πάντως στην αγορά με 3,5″ υποδοχή για ακουστικά και μια χαρά αδιαβροχοποίηση…

Οπότε πιστεύω ότι είναι καθαρά κερδοσκοπική η αλλαγή αυτή για νέες σειρές ακουστικών και ίσως καλύτερο έλεγχο των “μαϊμού” ακουστικών με lightning connector.

NtinosMD

Apple products used only on apple products. Γι αυτο … οχι για τιποτα αλλο.

Makis

Σχεδιασμός για το αυτί, της πλάκας, δοκιμάστε και θα δείτε

tester

Προφανώς είναι μεγαλύτερο για να έχει κάπου τον DAC, Πως θα ακουσεις ψηφιακό σήμα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear lightning USB-C

RiotPWR Cloud Gaming Controller για iOs: Χειριστήριο με Lightning και USB-C θύρες

Η RiotPWR ανακοίνωσε την κυκλοφορία του RiotPWR Cloud Gaming Controller για iOS, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί τόσο με συσκευές με θύρες Lightning όσο και με συσκευές με USB-C.

Gear featured lightning USB-C

Εταιρεία λανσάρει dual καλώδιο φόρτισης USB-C και Lightning

Η εταιρεία αξεσουάρ Native Union ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Belt Cable Duo, ενός καλωδίου φόρτισης διπλής κεφαλής που προσφέρει θύρες φόρτισης Lightning και USB-C.

Smartphones Apple lightning

H Apple πατεντάρει τον… μαγνητικό αντικαταστάτη του Lightning

Μία ευρεσιτεχνία της Apple ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τη συζήτηση γύρω από την ενδεχόμενη αντικατάσταση του Lightning connector.

Smartphones Apple lightning

Τα iPhone του 2019 θα συνεχίζουν να έχουν θύρα Lightning;

Η σειρά iPhone της Apple έχει παραμείνει πιστή στη θύρα Lightning από τότε που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2012. Οι φήμες που ήθελαν τα iPhones του 2019 να έρχονται με θύρα USB-C είχαν αρχίσει να πληθαίνουν συνεχώς. Ωστόσο, σύμφωνα με το ιαπωνικό site Mac Otakara, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, τουλάχιστον προς το παρόν.