Η Apple φέρεται να εργάζεται σε μια έξυπνη οθόνη τύπου iPad

apple, Η Apple φέρεται να εργάζεται σε μια έξυπνη οθόνη τύπου iPad

Η Apple μόλις παρουσίασε το τελευταίο της έξυπνο ηχείο, το HomePod δεύτερης γενιάς, ωστόσο φέρεται να έχει μεγαλύτερα σχέδια για το “έξυπνο σπίτι” συνολικά. Σύμφωνα με γνώστες του πλάνου της εταιρείας, η Apple εργάζεται πάνω σε κάποιες συσκευές που θα την κάνουν να ανταγωνιστεί δυνατότερα την Google και την Amazon σε αυτόν τον τομέα.

Η πρώτη συσκευή θα είναι μια έξυπνη οθόνη, σαν ένα low-end iPad, που μπορείτε να τοποθετήσετε σε τοίχους ή αλλού χρησιμοποιώντας “μαγνητικά κουμπώματα”. Το gadget θα μπορεί να ελέγχει τα έξυπνα οικιακά προϊόντα σας, όπως θερμοστάτες και φώτα, να αναπαράγει βίντεο και να χειρίζεται συνομιλίες FaceTime.

Καθώς τέτοιες οθόνες γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς και τόσο η Amazon, με το Echo Show, όσο και η Google, με το Nest Hub, έχουν ήδη παρόμοια προϊόντα στην αγορά, η Apple έπρεπε να δράσει.  Οι φήμες λένε ότι θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.