Η Apple γίνεται (RED) για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

apple (red), Η Apple γίνεται (RED) για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, η Apple επισήμανε τη μακροχρόνια συνεργασία της με την (RED), η οποία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 250 εκατ. δολάρια από το 2006, και προσφέρει επτά νέα (RED) Apple Watch faces διαθέσιμα για λήψη.

Από το 2006, οι επιχορηγήσεις που υποστηρίζονται από την Apple έχουν βοηθήσει στην παροχή υποστήριξης σε πάνω από 11 εκατομμύρια ανθρώπους και στη διανομή πάνω από 197 εκατομμύρια τεστ HIV. Έχουν επίσης βοηθήσει πάνω από πέντε εκατομμύρια οροθετικές μητέρες να αποτρέψουν τη μετάδοση του ιού στα παιδιά τους.

apple (red), Η Apple γίνεται (RED) για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Μέρος των εσόδων από κάθε αγορά (PRODUCT)RED πηγαίνει στο Παγκόσμιο Ταμείο για την καταπολέμηση του AIDS και του COVID-19. Οι επιλέξιμες συσκευές περιλαμβάνουν πλέον τα iPhone 14, iPhone 14‌ Plus, iPhone SE και Apple Watch Series 8, ενώ αξεσουάρ όπως η θήκη σιλικόνης με MagSafe για iPhone 14‌ και ‌iPhone 14 Plus είναι επίσης διαθέσιμα σε (PRODUCT)RED.

Τα watch faces ταιριάζουν με τα bands PRODUCT(RED) Sport Loop, Sport Band και Braided Solo Loop, σύμφωνα με την Apple.

apple (red), Η Apple γίνεται (RED) για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Προκειμένου να αυξηθεί η προβολή της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS και της συνεχιζόμενης προσπάθειας για την εξάλειψη του HIV και του AIDS, εκατοντάδες Apple Store ετοιμάζουν ειδική νέα βιτρίνα και εκθέσεις προϊόντων. Η εταιρεία επισημαίνει επίσης τρόπους για να μάθουν οι πελάτες για το AIDS στο App Store, τα Apple Books, την Apple Music και την εφαρμογή Apple TV.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.