Gear

Apple iPad 10: Ανακοινώθηκε με υποστήριξη eSIM στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε μια ενημερωμένη έκδοση του iPad 10ης γενιάς με υποστήριξη eSIM στην ηπειρωτική Κίνα. Η εταιρεία αναφέρει ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στην ηπειρωτική Κίνα από τις 19 Οκτωβρίου και θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου.

Η China Unicom είναι επί του παρόντος ο μόνος υποστηριζόμενος φορέας eSIM για το iPad στην ηπειρωτική Κίνα, σύμφωνα με ένα νέο έγγραφο υποστήριξης της Apple. Η υποστήριξη eSIM στην ηπειρωτική Κίνα απαιτεί iPad 10ης γενιάς (Wi-Fi + Cellular) με αριθμό μοντέλου A3162. Όλα τα άλλα μοντέλα iPad και iPhone δεν διαθέτουν υποστήριξη eSIM στην ηπειρωτική Κίνα.

Το έγγραφο υποστήριξης της Apple παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης μιας eSIM στο ενημερωμένο iPad 10ης γενιάς στην ηπειρωτική Κίνα και πώς να ενεργοποιήσετε τα προγράμματα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας eSIM στη συσκευή από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σε άλλες χώρες ενώ ταξιδεύετε.

Η eSIM είναι μια ψηφιακή SIM που επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν φυσική κάρτα nano-SIM.

Επεξεργάστηκε την 18 Οκτωβρίου 2023 10:57

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.