Apple iPad Pro: Έρχεται νέο μοντέλο με Samsung OLED οθόνη και 5G

Apple, Apple iPad Pro: Έρχεται νέο μοντέλο με Samsung OLED οθόνη και 5G

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Apple θα κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο iPad Pro, αυτή τη φορά με οθόνη OLED της Samsung αλλά και 5G. Οι πληροφορίες έρχονται από την κορεάτικη ιστοσελίδα TheElec, η οποία όμως επιβεβαιώνει παράλληλα ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και μοντέλα με mini-LED στο πρώτο εξάμηνο του έτους.

Οι οθόνες OLED θα αφορούν αποκλειστικά τα Pro μοντέλα των iPad προς το παρόν, ενώ η Samsung Display ήδη έχει ανακαινίσει τη γραμμή παραγωγής της στο εργοστάσιο A4, ώστε να είναι έτοιμη για την παραγωγή. Παράλληλα, οι OLED οθόνες των iPad pro θα κατασκευάζονται με υψηλότερες προδιαγραφές, ώστε να αποφευχθεί η απώλεια της φωτεινότητας στο χρόνο αλλά και το burn-in.

Για να ανταπεξέλθει η Samsung στα πρότυπα που έχει θέσει η Apple έχει στοιβάξει περισσότερα layers εκπομπής πάνω από το panel, ώστε να διασφαλιστεί η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των οθονών. Επίσης, υπάρχουν αναφορές πως η Apple θέλει να ενσωματώσει το 5G και στα iPad Pro, όμως ακόμα δεν είναι σίγουρο. Η νέα σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει στο δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.