Θα έχουν τα νέα iPhones “lightning to headphone jack” αντάπτορα στο κουτί;

apple headphone jack adapter, Θα έχουν τα νέα iPhones “lightning to headphone jack” αντάπτορα στο κουτί;

Όταν η Apple αποφάσισε να υλοποιήσει την πολυσυζητημένη αφαίρεση της 3.5 χλστ. θύρας ακουστικών, για να κάνει λίγο πιο εύκολη τη ζωή των χρηστών, μέσα στο κουτί των iPhone 7 και iPhone 7 Plus έβαλε Lightning to Headphone Jack Adapter, για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν τα παλιά ακουστικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναλυτών της Barclays και τις οποίες μεταδίδει το MacRumors, η Apple θα περιλαμβάνει και φέτος τον αντάπτορα στο κουτί των νέων iPhones.

Ωστόσο, εκτιμάται πως από το 2018 αυτό θα σταματήσει. “We believe it stays this year but goes away at some point, potentially in the 2018 model” ανέφερε ο Blayne Curtis της Barclays.

Αν και η απόφαση αυτή μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς, έχει κάποια λογική, μιας και όσο περνά ο καιρός η Apple θα θέλει οι χρήστες είτε να πάνε σε ασύρματα ακουστικά είτε σε Lightning. Ακόμη όμως και αν αποφασίσει να μην βάζει τον αντάπτορα στο κουτί, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς με τιμή περί τα 9 δολάρια.

Οι πληροφορίες που μεταδίδει ο αναλυτής της Barclays έρχονται σε αντίθεση με εκείνες που έρχονται από την Ιαπωνία, που λένε ότι στο iPhone 7s, iPhone 7s Plus και iPhone 8 δεν θα υπάρχει ο αντάπτορας. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα κάνει η Apple και αναμένουμε να δούμε.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

Σας έβγαλαν την αποσπώμενη μπαταρία.. τα αγοράσατε (τάχα λέπτυναν ένα χιλιοστό)
Σας έβγαλαν την SD.. τα αγοράσατε (τάχα η ΜΟΝΟ εσωτερική μνήμη έχει “πλεονεκτήματα”)
Σας έβγαλαν τα ακουστικά.. τα ξανα-αγοράζετε.. (τάχα.. δεν ξέρω τι σας είπαν για αυτό και το “πιστέψατε”)

Μεγειά σας.. Τιμωρήστε τους με μη αγορά γιατί έτσι βελτιώνονται τα προϊόντα.

(Υ.Γ. δεν αναφέρομαι μόνο σε iphone που ποτέ δεν είχαν SD, δυστυχώς τα παραπάνω συμβαίνουν και σε android βλέπε εσχάτως xiaomi mi6)

giannis

Το iPhone δεν είχε ποτέ αποσπώμενη μπαταρία, ποτέ κάρτα sd και ανέκαθεν έδινε ακουστικά.

keysmith

Σωστά .. δυστυχώς αυτό άρχισε τα κοψίματα και δυστυχώς οι άλλοι (android σήμερα) το αντέγραψαν για να κλέψουν λίγο από τα.. κέρδη του (την φιλοσοφία που ακολουθεί του “κλειστού” που του αποδίδει μεγαλύτερα κέρδη).

Μαύρο από μένα σε κινητά με περιορισμούς.. Αλλά δεν αρκεί να είναι λίγοι αυτοί που “τιμωρούν”. Όσο δεν τιμωρούνται με τις “αφαιρέσεις” τους και άλλα θα κόβουν (βέβαια και τι έμεινε; κλείδωμα bt στο android και αφαίρεση storage mode ίσως). Τι λογική μου κάνει καλό η κάθε αφαίρεση “ΔΕΝ παίζει” (όχι στους περισσότερους). Αν ήταν καλό που δεν το έχουμε θα το ξέραμε πολλλλλάαααα χρόνια τώρα και θα το είχαμε αφαιρέσει από τοοοοοτττεεεεε (να μην έχουμε ακουστικά για παράδειγμα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.