Η Apple αφαιρεί τις κακές κριτικές για την LG UltraFine 5K;

Η Apple συνεργάστηκε με την LG και έφεραν την οθόνη LG UltraFine 5K για τα νέα MacBook Pro. Η ίδια αποφάσισε ότι πλέον δεν θα κυκλοφορήσει νέα Thunderbolt, επομένως ήθελε κάποιο συνεργάτη.

Η Apple πουλά τις οθόνες στο online store και οι αναφορές τη θέλουν να μην είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με τις κριτικές για την LG UltraFine 5K και αποφάσισε να τις αφαιρέσει.

Η σελίδα για την UltraFine 5K οθόνη δεν διαθέτει star rating και ένα post στο Reddit αναφέρει ότι η Apple αποφάσισε να αφαιρέσει το rating μετά τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων για την αδυναμία της να επανέλθει από το sleep mode. Αυτή τη στιγμή στο κομμάτι “Ratings & Reviews” δεν υπάρχει καμία κριτική.

Ωστόσο, η ανάλογη σελίδα για την για το μικρότερο LG UltraFine 4K monitor διαθέτει star rating (αν και 2.5) και τα περισσότερα reviews επισημαίνουν και πάλι την αδυναμία της οθόνης να επανέλθει όταν είναι συνδεδεμένη με το MacBook Pro. Μάλιστα κάποιοι χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη οθόνη για να παραπονεθούν για την 5K.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι η Αpple απενεργοποίησε το κομμάτι του “Ratings & Reviews” από την 5K λόγω των αρνητικών σχολίων ή υπάρχει κάποιος άλλος λόγος. Η ίδια ακόμη δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση.

LG UltraFine 5K bad reviews, Η Apple αφαιρεί τις κακές κριτικές για την LG UltraFine 5K;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης Β

και μετα έλεγαν μερικοι οτι δεν πληρωσε το site να αλλαξει κριτικη για τα νεα macbook !!!\
AYTH EINAI H ΑΠΛ… σαπια οπως το logo της

James

Το χρησιμοποιούσαν λάθος 😛

GS

Μηλαράκι πονάει η αλήθεια έτσι?Είστε τόσο τσιφούτηδες που θα βάζατε τεχνολογία του 2010 σε συσκευή του 2017.Όπως με τα iphone 7 (δηλαδή 6) που έχει IP67 πιστοποιήση που είχε το S5 το 2014.2,5χρόνια μετά (επειδή κυκλοφόρησε Σεπτέμβρη) αποφασίσατε να τα αδιαβροχοποιήσετε.Σχεδίαση 0 ποιότητα 0 κάμερα λίγο ανώτερη από UMi και τιμή απλά ντροπιαστική.Για αυτό θα είστε οι χειρότεροι των χειροτέρων.Μια εταιρεία που επί Jobs ήταν κορυφή τώρα είστε για κλάμματα.Ο μόνος λόγος που πουλάτε είναι λόγω ονόματος και απολύτως τίποτα άλλο.Ο μόνος λόγος για να έχετε έσοδα είναι να κάνετε καμιά ψευτομήνυση μπας και τσεπώσετε τίποτα γιατί αλλιώς δεν έχει σάλιο.

Σταυρος Χρι

Και εγω αυτο βλεπω δυστυχώς…. Η αληθεια ειναι οτι παλιότερα άξιζε να τα σκάσεις χοντρά για το iPhone είχες καλυτερη κάμερα καλυτερη οθόνη, καλύτερο λογισμικο (δεν το συζητώ) αλλα τωρα ;; Το προβλημα για μερικούς δεν ειναι να δώσουν τα όσα ζητάει (ας ηταν και παραπάνω) αλλα να να εχεις γο καλύτερο τουλάχιστον (όπως παλιά) αυτη ειναι η πικρα πλέον… Να έρχεται δίπλα ο αλλος με ένα κινητό τον 250 ευρω και να έχει καλυτερη κάμερα καλυτερη οθόνη μικρότερα περιθώρια και βάρος και ίδια ποιοτητα κατασκευής!! Δεν ξερω τι έχει στο μυαλό της η εταιρία αλλα πρέπει να μας δείξει κατι γρήγορα αλλιως δεν βλεπω για πολυ στην κορυφη !!

ChristosT

Επίσης αφαιρεί και τα αρνητικά σχόλια στο appstore.
Α-πα-ρα-δε-κτη.
Αντί να ακούσει αυτούς που της τα στάζουν και να γίνει καλύτερη. Μέσα στο Appstore είχε ένα κάρο εφαρμογές για τις πληροφορίες και τα στοιχεία της μπαταρίας (battery life,monitor Κλπ) και στο ios 10 τις αχρήστεψε λές και τις τρώγανε ψωμί της ανόητης. Ένα σωρό developers προσπαθούνε να βρούνε μία λύση για τα καμώματα της Apple.

KnightRider

Σε έτσουξε Apple εεε ??? Αυτά παθαίνεις όταν κάνεις χαζομάρες !!!

AXI

Σαν κατοχος macbook pro 15”.. ειναι ξεφτηλα να βλεπω αυτα τα πραγματα. iPhone και τετοια ποτε δεν ειχα αλλα μονο για την δουλεια εχω τους υπολογιστες της apple.

Chris_BMW

Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή δεν είχες πρόσβαση στη σελίδα της για την LG 5K στις κριτικές ,αυτή τη στιγμη πάντως μια χαρά κριτικές αρνητικές υπάρχουν κ η συνολική της βαθμολογία ειναι στο απογοητευτικό 3,5..
Αυτό που θέλω να πω ειναι οτι οπως κ ή πηγή οπου γράφεται το “maybe ” ετσι κ εδω στο Techblog που στο τέλος πετάει κ το ερωτηματικό (;) το άρθρο επιζητούσε τα click κ τι γνωστή μάχη απο κάτω στα σχόλια
Υ.Γ Εάν πραγματικά έγινε αυτό που αναφέρεται στο άρθρο ειναι απαράδεκτο απο την Apple

JohnGR

Συγγνώμη, αλλά καλά κάνει και αφαιρεί τα reviews αυτά.
Καθώς πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με το sleep mode με άλλες οθόνες, είναι προφανές ότι προέρχεται την πλευρά του MacOS. Άρα οι αρνητικές κριτικές στην οθόνη για κάτι που ευθύνεται το λειτουργικό είναι τελείως λάθος και ορθά αφαιρούνται.

aptalikos

Απορώ που υπάρχουν κάποιοι που τολμούν να κάνουν αρνητικά σχόλια για τη μηλοεταιρία.

ChristosT

https://liruminfo.lirumlabs.com/2016/10/06/battery-cycles/
Aυτή είναι η Apple δυστυχώς. Την μία πουλάει και την άλλη στα κλέβει.
Εύχομαι να πιάσει πάτο μπάς και στρώσει λίγο χαρακτήρα διότι στο θέμα των εφαρμογών το έχει παρακάνει ηλιθιοδέστατα.
Το ένα αφαιρεί το άλλο αφαιρεί, θέλω να μάθω οι Devs τι θα κάνουν…μπρίκια θα κολλάνε; απαράδεκτη και αδικαιολόγητη.
Αυτη η κίνηση της πιστέυω ακράδαντα ήταν καθαρά για θέμα ψυχολογίας, επειδή οι μπαταρίες της πέφτουν γρήγορα σε απόδοση. ΄Ηθελε να κρυφτεί και έψαχνε αφορμή…

KnightRider

Εδώ ο άλλος γράφει στα rating ότι συνδέει την οθόνη στο macbook 2016 και δεν του δείχνει τίποτα και πως το macbook σέρνεται και μετά κάνει crashes !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.