Apple: Nέα καθυστέρηση για τη φημολογούμενη οθόνη 27″ με Mini-LED

Apple, Apple: Nέα καθυστέρηση για τη φημολογούμενη οθόνη 27″ με Mini-LED

Δεν θα κυκλοφορήσει τελικά το πρώτο τρίμηνο του 2023 η φημολογούμενη οθόνη 27 ιντσών της Apple με οπίσθιο φωτισμό mini-LED. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο αναλυτής της βιομηχανίας οθονών Ross Young, ο οποίος είναι γενικά αξιόπιστος με τις φήμες που αφορούν στα μελλοντικά προϊόντα του Κουπερτίνο.

Σύμφωνα με τον Young,ο οποίος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Display Supply Chain Consultants (DSCC), δεν υπάρχει κανένα σημάδι ότι η οθόνη εισέρχεται σε μαζική παραγωγή, άρα η κυκλοφορία της αργεί ακόμα. Η αρχική πρόβλεψη του αναλυτή ήταν πως θα κυκλοφορούσε γύρω στον Ιούνιο του 2022 και στη συνέχεια τον Οκτώβριο και πιο πρόσφατα το πρώτο τρίμηνο του 2023. Συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για το πότε αναμένεται πλέον δε δόθηκε.

Παλαιότερα ο Young είχε πει πως η οθόνη θα υποστηρίζει ProMotion, επιτρέποντας ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz. Πιθανό σενάριο είναι να πρόκειται για μια έκδοση επόμενης γενιάς της Studio Display ή ένα νέο μοντέλο τοποθετημένο μεταξύ της οθόνης Studio και της ανώτερης ποιότητας Pro Display XDR. Η τρέχουσα οθόνη Studio διαθέτει ανάλυση 5K χωρίς ProMotion και κοστίζει από 1.599 $.

Η Apple κυκλοφόρησε το Pro Display XDR μαζί με ένα νέο Mac Pro τον Δεκέμβριο του 2019, ενώ το Studio Display κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022 παράλληλα με το Mac Studio.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.