Apple: Ολοκληρώνονται οι δοκιμές παραγωγής για AR/VR headset;

Apple, Apple: Ολοκληρώνονται οι δοκιμές παραγωγής για AR/VR headset;

Apple, Apple: Ολοκληρώνονται οι δοκιμές παραγωγής για AR/VR headset;

Σύμφωνα με το DigiTimes, η Apple ολοκλήρωσε βασικές δοκιμές παραγωγής για τα headset επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και εικονικής πραγματικότητας (VR), για τα οποία ακούμε εδώ και καιρό.

Επικαλούμενο πληροφορίες από τους προμηθευτές εξαρτημάτων των headset, η συσκευή φέρεται να έχει ολοκληρώσει δοκιμές επικύρωσης μηχανικής δεύτερης φάσης (EVT 2) προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι πρωτότυπες μονάδες πληρούν τους σχεδιαστικούς στόχους και τις προδιαγραφές της Apple. Σύμφωνα με το website, το headset πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του μέχρι το τέλος του 2022.

Οι πληροφορίες αυτές κοινοποιήθηκαν στην ενότητα πληρωμών του DigiTimes “Before Going to Press” και επομένως δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, η πλήρης έκθεση που θα έχει πιο πολλές πληροφορίες θα δημοσιευτεί τις επόμενες ώρες.

Η δουλειά της Apple πάνω στο realityOS φημολογείται από το 2017, αλλά η ύπαρξη του λειτουργικού συστήματος επιβεβαιώθηκε πρόσφατα όταν βρέθηκαν αναφορές σε αυτό στα αρχεία καταγραφής μεταφόρτωσης του App Store και στον ανοιχτό κώδικα της Apple. Η τελευταία αναφορά του DigiTimes δείχνει ότι τα headet είναι πιο κοντά στη μαζική παραγωγή, ακόμα και αν η ημερομηνία ανακοίνωσης της συσκευής είναι κάπου αόριστα στο τέλος του 2022 ή το 2023.

Σύμφωνα με τις φήμες, το headset διαθέτει ελαφρύ σχεδιασμό, δύο οθόνες 4K micro-LED, 15 οπτικές μονάδες, δύο κύριους επεξεργαστές, συνδεσιμότητα Wi-Fi 6E, παρακολούθηση ματιών, λειτουργία AR, παρακολούθηση αντικειμένων, χειριστήρια χειρονομίας και πολλά άλλα .

Αν και οι τιμή της συσκευής δεν έχει καθοριστεί επακριβώς, αναφορές δείχνουν ότι θα κυμαίνεται περίπου στις 3.000 δολάρια.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Τι πιο ηδονικό από το να γκαζώνεις το Apple Car, να έχεις την κάσκα VR σηκωμένη στην κουρούπα, σαν γυαλιά ηλίου σε επεισόδιο του ρετιρε , χέρι έξω από το παράθυρο με Apple Watch , ΑΙΦΟΝΕ ΠΡΟ ΜΑΞ ΠΛΑΣ++ και IMAC M3 στο πλαϊνό κάθισμά να μπάινει insta πιο ήσυχα κ απο νιφάδα χιονιού χαράματα στον Αγιο Στέφανο
Δε ξέρω για εσάς πιστοί μου, αλλά εγώ είμαι ο ΑΝΔΡΕΑΣ Κ ΜΟΟΛΛΙΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ που λεγε κ ένα κορίτσι στις καλές εποχές της ΤV OIL στην Βιλτανιώτη .

Chris_BMW

Πωωωωω απόλυτη κ@@λα !!!

Τι έγραψες ρε ηγέτη ! Ούτε εγώ δεν το είχα σκεφτεί σαν σκηνικό με το Apple car! Ίσως γιατί δεν μπορώ να το φανταστώ πως θα είναι σαν αυτοκίνητο !
Καλά με την BMW δαρα μου το έχω κάνει εικόνα απειρες φορές!
Έγραψες

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΕ κ ΑΚΟΥΛΟΥΘΕ της θεάς μας! Κάπου είδα σχόλιό σου σε έτερο Site τεχνολογικής ενημέρωσης , και θέλω να σε συγχαρώ για την άοκνη προσπάθεια σου να ξεστραβώσεις τους αλλόθρησκους ή να κάνεις να αποχωρήσουν ντροπιασμένοι οι ρομποτακηδες κ οι παραθυρακηδες. Την προσοχή σου εφιστώ και για κάτι αιρετικούς , αποσχιστές που μιλούν για κάτι λινουξ διανομές , κάτι chrome OS .. Ε ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ!!!

Chris_BMW

Δεν είδα like σου ηγέτη και με στεναχωρείς όμως !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.