Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Apple Pencil, Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman στο Bloomberg.

Πιο συγκεκριμένα, η επερχόμενη γραφίδα θα διαθέτει ενσωματωμένη απτική ανάδραση, κάνοντας την εμπειρία γραφής πιο φυσική.

Φημολογείται ότι αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι κάπως προσαρμόσιμο, δηλαδή θα λειτουργεί διαφορετικά ανάλογα με το τι κάνετε με το στυλό, αλλά τέτοιες λεπτομέρειες αποτελούν μόνο εικασίες σε αυτό το στάδιο.

Άλλες πρόσφατες φήμες ισχυρίστηκαν επίσης ότι θα συνοδεύεται από μηχανισμό squeeze gesture. Όταν το συνδυάζετε με τη χειρονομία με διπλό πάτημα, θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα οι κάτοχοι iPad να έχουν περισσότερους τρόπους αλληλεπίδρασης με τα tablet τους.

Aκόμα, το επόμενο Apple Pencil μπορεί επίσης να λειτουργεί με το Vision Pro headset, αν και δεν είναι σαφές ακριβώς πώς και γιατί.

Το νέο Apple Pencil αναμένεται να γίνει επίσημο στις 7 Μαΐου μαζί με τις πολυαναμενόμενες ανανεώσεις iPad Pro και iPad Air.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Pro

Apple iPad Pro: Πώς τα πήγε το εξαιρετικά λεπτό tablet στο bend τεστ;

Τα νέα iPad Pro είναι οι πιο λεπτές συσκευές που κατασκεύασε ποτέ η Apple, με το μοντέλο των 11 ιντσών να έρχεται στα 5,3 χιλιοστά

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Αυτά είναι τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Η Sony παρουσίασε τα δύο πρώτα της smartphone για το 2024, τα Xperia 1 VI και Xperia 10 VI και τώρα ήρθε η ώρα για τα επίσημα promo βίντεό τους.