Apple: Προσλαμβάνει καρδιολόγο λόγω της αυξημένης ζήτησης στον τομέα της υγείας

, Apple: Προσλαμβάνει καρδιολόγο λόγω της αυξημένης ζήτησης στον τομέα της υγείας

Η Apple παρέχει εδώ και μερικά χρόνια στους χρήστες των συσκευών της μία σειρά από χαρακτηριστικά τα οποία φροντίζουν να ελέγχουν την υγεία του χρήστη. Τώρα η Apple φαίνεται πως θέλει να μεγαλώσει την ομάδα των ανθρώπων που ειδικεύονται στις επιστήμες υγείας καθώς προσέλαβε τον David Tsay, έναν καρδιολόγο του Ιατρικού Κέντρου του Columbia University. Να υπενθυμίσουμε ότι η Apple έχει ήδη στο εργατικό δυναμικό της και έναν ακόμη καρδιολόγο ο οποίος ακούει στο όνομα Alexis Beatty, ο οποίος εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον.

Όσον αφορά τον Tsay ήταν επίκουρος καθηγητής καρδιολογίας στο Columbia University, έχει ειδικευτεί στην “εφαρμογή ψηφιακών υπηρεσιών” και έχει υπάρξει ως Associate Chief Transformation Officer στο New York-Presbyterian Hospital.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Apple μέσω των Apple Watch δίνει την δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος, καθώς και την παρακολούθηση των καρδιακών παλμών. Με την χρήση αυτού του χαρακτηριστικού, το Apple Watch έχει καταφέρει να σώσει ζωές ανθρώπων αφού το smartwatch του Αμερικανικού κολοσσού ενημέρωσε άμεσα τον χρήστη για τον ασυνήθιστο καρδιακό παλμό.

Η πρόσληψη ενός ακόμη καρδιολόγου δείχνει την θέληση και την προσπάθεια της Apple να αναπτύξει νέες τεχνολογίες και να φέρει νέα χαρακτηριστικά στα smart προϊόντα τα οποία θα βοηθήσουν τους ανθρώπους στην καθημερινότητα τους, παρέχοντας τους άμεσα και γρήγορα πληροφορίες για την καρδιά τους. Επιπλέον, ο CEO της Apple, Tim Cook, δήλωσε ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων λειτουργιών οι οποίες όμως δεν είναι έτοιμες ακόμη για το κοινό.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.