Apple “Unleashed” event: Πώς να το παρακολουθήσετε

, Apple “Unleashed” event: Πώς να το παρακολουθήσετε

Η Apple διοργανώνει την επόμενη μεγάλη εκδήλωση σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδας. Η εκδήλωση έχει τον τίτλο “Unleashed”. Ενώ δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι τι θα κυκλοφορήσει η Apple, ο σχεδιασμός με διάστικτες γραμματοσειρές στην πρόσκληση θα μπορούσε να είναι μια υπόδειξη για τις οθόνες miniLED υψηλότερης ανάλυσης που αναμένονται για τα νέα MacBook Pros.

Και πιθανώς (τελικά) η Apple μπορεί να κυκλοφορήσει και νέα AirPods. Φαίνεται επίσης πιθανό ότι θα έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το macOS Monterey, το οποίο ανακοινώθηκε ταυτόχρονα με το iOS 15 και το iPadOS 15, αλλά παραμένει σε έκδοση beta. Οι φημολογίες έχουν επίσης προβλέψει το τέλος του Touch Bar.

Τι ώρα είναι το event της Apple

Μπορείτε να συντονιστείτε στη ζωντανή ροή, η οποία ξεκινά στις 10 π.μ. PT / 1PM ET τη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου. Εάν χάσετε τη ζωντανή ροή, πιθανότατα θα μπορείτε να το δείτε σε επανάληψη μετά την ολοκλήρωση του.

Που μπορείς να το δεις

Η Apple φιλοξενεί τη ροή στον ιστότοπό της και τη μεταδίδει επίσης στο YouTube. Η ροή YouTube είναι ενσωματωμένη παραπάνω για τη διευκόλυνσή σας.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.