Apple: Αποσύρει ηχείο της Beats λόγω κινδύνου φωτιάς

Αν και η Apple δεν έχει αναμειχθεί στην ανάπτυξη του Beats Pill XL, το οποίο είναι ένα bluetooth ηχείο που κυκλοφόρησε το 2013 πριν την εξαγορά της Beats, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αναλάβει της ευθύνες της Beats. Γι αυτό αποφάσισε να ανακαλέσει το Beats Pill XL διότι αποτελεί εν δυνάμει απειλή για τους χρήστες του.

Αναφέρθηκαν αρκετά περιστατικά κατά τα οποία η συσκευή έπιασε φωτιά και η προτροπή της Apple προς τους χρήστες είναι να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν άμεσα.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Apple, ανέφερε: “Αποδείχτηκε ότι σε σπάνιες περιπτώσεις η μπαταρία του Beats Pill XL μπορεί να υπερθερμανθεί και να αποτελέσει κίνδυνο”. Μέχρι σήμερα η Apple έχει λάβει οκτώ αναφορές για υπερθέρμανση του Pill XL αλλά κανένας χρήστης δεν έχει κινδυνεύσει. Η ανάκληση αφορά 222.000 κομμάτια τα οποία πουλήθηκαν στις ΗΠΑ και περίπου 11.000 στον Καναδά.

Οι ιδιοκτήτες του Beats Pill XL που θα συμμετάσχουν στην ανάκληση θα λάβουν ως αποζημίωση το ποσό των 325 δολαρίων, δηλαδή την αρχική του τιμή των 299 δολαρίων και ένα μικρό έξτρα, σε Apple Store Credits ή μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής. Η επιστροφή γίνεται μέσα από το ειδικό website, συμπληρώνεις μία φόρμα και η Apple σου στέλνει ένα συγκεκριμένο κουτί για να το επιστρέψεις.

Apple: Αποσύρει ηχείο της Beats λόγω κινδύνου φωτιάς, Apple: Αποσύρει ηχείο της Beats λόγω κινδύνου φωτιάς

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
akis

μόλις συμπλήρωσα μέσα από το website τις apple την αίτηση για την επιστροφή…!!! πάντως το ηχείο θα μου λείψει μπορώ να πω… αλλα αφού περνώ τα λεφτά μου πίσω δεν με χαλάει!! θα πάρω καινούριο 😀

thanoik34

Πάντως μπράβο 👏 στην Apple 🍎 για την συγκεκριμένη πολιτική,λίγες εταιρίες θα το κάνανε αυτό

John

Καλά μια πλαστικούρα της κακιάς ώρας την πουλάνε $ 299?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.