Apple: Smart Battery Case για το iPhone 6s

Το είδαμε και αυτό! Η Apple κυκλοφόρησε θήκη σιλικόνης με ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του iPhone 6s και iPhone 6 μέχρι 25 ώρες, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους αγχώνονται με την αυτονομία της συσκευής τους να σταματήσουν να ψάχνουν πρίζα για να φορτίσουν.

Προκαλεί εντύπωση που η Apple προχώρησε στην κατασκευή μιας τέτοιας θήκης κάτι το οποίο πιθανόν να είναι και λόγω των παραπόνων όσων έχουν στη διάθεσή τους iPhone 6 και iPhone 6s, μιας και οι χρήστες των iPhone 6 Plus και iPhone 6s Plus δεν έχουν τόσο έντονα παράπονα για την αυτονομία της συσκευής τους.

Η θήκη διατείθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα, είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη και η μπαταρία βρίσκεται στην πίσω πλευρά της θήκης σαν ένα μικρό εξώγκομα, ενώ τα iPhone στην ουσία “κουμπώνουν” στο Lightning Connector που διαθέτει η θήκη. Επίσης, διαθέτει υποδοχή για να φορτίζει ταυτόχρονα η συσκευή και η θήκη ενώ υπάρχει και η υποδοχή για τοποθέτηση των ακουστικών, καθώς και το “κόψιμο” για την κάμερα στην πίσω πλευρά για να μπορεί ο χρήστης να αποθανατίζει τις αγαπημένες του φωτογραφίες και video.

Η Apple δεν αναφέρει κάτι σχετικά με τη χωρητικότητα της μπαταρίας παρά το ότι επεκτείνει το χρόνο ομιλίας μέχρι 25 ώρες, την περιήγηση στο διαδίκτυο μέσω δικτύων 4G-LTE μέχρι 18 ώρες, και την αναπαραγωγή οπτικοακουστικού υλικού μέχρι 20 ώρες. Η τιμή της θήκης φτάνει τα 99 δολάρια Η.Π.Α ενώ στη Γερμανία φτάνει τα 119 Ευρώ ενώ δε γνωρίζουμε τη διαθεσιμότητα και την τιμή πώλησής της στη χώρα μας.

apple, smart, battery, case, iPhone, 6, 6s, Apple: Smart Battery Case για το iPhone 6s

apple, smart, battery, case, iPhone, 6, 6s, Apple: Smart Battery Case για το iPhone 6s

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Μ.

Πόλυ διακριτικό το εξόγκωμα, ίσα που το παρατηρείς!

Άκαρδος

Η εταιρία που φημίζεται και καλά για το καλύτερο design στον τομέα της μόδας…αχαμ..της τεχνολογίας εννοούσα, κυκλοφόρησε αυτό το πράγμα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

ChrisG

κάποτε έπεφτε το κράξιμο της χρονιάς σε άλλους κατασκευαστές και εταιρείες για τις ίδιες λύσεις και υλοποιήσεις.τώρα το ονομάζουν “διακριτικό”…άντε και καλό δούλεμα…

Paul

Οποίος νοιάζεται για πρακτικότητα σε αυτονομία καλή είναι αλλά η συσκευή γίνεται τεράστια χώρια
που είναι ακριβή , η μπαταρία του μια χαρά είναι εκτός και δεν ασχολείσαι με τίποτε άλλο παρά με το τηλεφωνάκι

Κώστας Μ.

@ChrisG Ειρωνικά το είπα το διακριτικό, το ακριβώς αντίθετο έιναι.

intr0n

The official Κουασιμόδος case lololol

GoGos

…Σοβαρά τώρα;

th9928

Αντικειμενικά δεν είναι ωραία αυτή ή θήκη αλλά από το τόσο Κράξιμο καταλαβαίνω ότι όλοι έχετε Android.κάποιοι κινητα του τύπου lg belo και Alcatel one touch, κάποιοι -και καλα- ναυαρχιδες….

Mary

Γιατί εσείς απο πανω θέλετε να πείτε οτι της Mophie juice οι θήκες μπαταρίες ειναι ομορφότερες;
Και βασικά γενικά έχετε δει όμορφη θηκη με μπαταρια; Μην λέμε οτι να ναι!

Mary

Και ετσι ενημερωτικά ο σκοπός τέτοιου είδους θηκών δεν ειναι να ομορφύνει το κινητο…

Paraksenos

Ωχ παναΐα μου!
Σοβαρά τώρα, αυτή είναι ΆΝΕΤΑ η πιο αντι-apple κίνηση που έχει κάνει μέχρι στιγμής..

Γιώργος

Είναι που είναι άσχημα τα iphone (μοιάζουν με πεϊνιρλί) να τους βάλεις και αυτή την θήκη και θα γελάνε και οι πέτρες.

ChrisG

γι’αυτό κ.apple ο κόσμος βάζει αποσπώμενη μπαταρία ώστε να μην χρειάζονται τέτοια εκτρώματα χαλώντας την ομορφιά 1000 ευρω κινητό.αλλάζεις μπαταρία στην στιγμή και το κινητό παραμένει ως έχειν.το κράξιμο απευθύνεται γενικα σε όλους(samsung κλπ) που εξαφάνισαν τις αποσπώμενες μπαταρίες.μόδα είναι και θα περάσει…κινητό χωρίς αποσπώμενη μπαταρία και sd card δεν είναι κινητό.απλά πράγματα.

Costas

Όποιος θέλει αυτονομία απλά παίρνει κάποιο άλλο κινητό. Πράγματα απλά!

Agnostos13

Θα προτιμησω μπαταρια με καλωδιο…
Πιο design-ατη και με μεγαλυτερη χωριτικοτητα!

KostasB

Ήρθε το τέλος του κόσμου…

Βαγγέλης

100 δολάρια για να να γίνει άσχημο το iPhone είναι πολλά,με λιγα παραπάνω παίρνεις αξιοπρεπη 720p κινητά και με 15 ευρώ πολύ πιο όμορφα power banks.Ο Jobs δε θα το άφηνε να βγει στη παραγωγή.

δειος

ειναι απο τα λιγα άσχημα προιοντα της apple

pazzo

Τουλάχιστον έτσι μπορείς και χρησιμοποιείς iPhone 6, καθώς δεν κλείνει από μπαταρία μετά από λίγες ώρες χρήσης. Αναρωτιέμαι πως την παλεύουν όσοι το έχουν. Είναι όπως τα λέει ο @Βαγγέλης, με μία αλλαγή.. Ο Jobs δεν θα άφηνε να βγει smartphone στην παραγωγή με τέτοια αυτονομία.

Λευτέρης

Πολύ καλή κίνηση από την apple. Γνωρίζω ότι μπορεί καποιοι να κοροιδεψουν το design και να πουν οτι είναι σαν να έχει καταπιει ένα baby αλλα εγω πιστευω πως είναι πανέμορφο.

Καταρχάς, σου δίνει extra μπαταρία, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητισει το γεγονος ότι το να έχεις παραπάνω μπαταρια είναι πολυ καλο.

Δευτερον, όσο αφορά το design είναι απλά ιδιοφυές. Τα κενα που εχει πανω και κατω σου δινουν την δυνατοτητα να το κρατας χωρις να σε κουραζει το πάχος και το εξωγκομα στην μέση σου δινει extra protection σε περιπτωση που σου πεσει το κινητο.

Bloodmaster

Μονο ετσι θα εφτανε την αυτονομία που εχουν κινητα σαν της sony. Ναι αλλα τα sony δεν ειναι ετσι χοντροκομμενα σαν αυτο. Καινοτομία τρεξτε να το αγορασετε. Τωρα που ειναι και σε καλη τιμη

steve jobs

…κομψότατο…αγλάϊσμα αισθητικής…ιδιοφυές & …σχεδόν τζάμπα…
…εύγε στη Μήλω…
…θα πάω αύριο το πρωΐ να πάρω μισή ντουζίνα απ’αυτές, να κάνω και κανά δωράκι, χριστούγεννα γαρ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.