To νέο βιβλίο για τα 20 χρόνια της Apple με τιμή 299 δολάρια

Η Apple απ’ ότι φαίνεται δεν θέλει να σταματήσει να μας εκπλήσσει, αφού σήμερα κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με 450 φωτογραφίες των προϊόντων της. Όλα καλά ως εδώ, αλλά η τιμή του συγκεκριμένου βιβλίου μπορεί να φτάσει τα 299 δολάρια, αν επιλέξεις την μεγάλη έκδοση, ενώ η μικρότερη κοστίζει 100 δολάρια λιγότερα.

Όσον αφορά τις φωτογραφίες στο βιβλίο, είναι τραβηγμένες από τον Andrew Zuckerman, και έχουν ως σκοπό να παρουσιάσουν τα 20 χρόνια του Apple design. Σε μια ανακοίνωση τύπου, ο Jony Ive περιέγραψε το βιβλίο ως «μια ευγενική συγκέντρωση πολλών από τα προϊόντα που έχει σχεδιάσει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια» και ότι ελπίζει αυτό το βιβλίο «θα λειτουργήσει ως πηγή για μαθητές του σχεδίου όλων των κατευθύνσεων».

Το βιβλίο εκδίδεται από την ίδια την Apple, και αποτελεί εκτός των άλλων φόρο τιμής στον Steve Jobs. Πάντως, όσον αφορά το βιομηχανικό design, σίγουρα κανένας δεν έχει πάρει περισσότερους επαίνους από την Apple.

Για πολλά από τα προϊόντα που βρίσκονται μέσα στο βιβλίο, η Apple πρέπει να αισθάνεται περήφανη. Το θέμα όμως είναι, σε 20 χρόνια από τώρα να μπορεί να δικαιολογήσει ξανά την δημιουργία ενός αντίστοιχου βιβλίου. Μπορείτε να δείτε στο βίντεο τον Jony Ive να μιλάει για το βιβλίο αυτό.

Apple Book products 20 years Andrew Juckerman Jony Ive photos, To νέο βιβλίο για τα 20 χρόνια της Apple με τιμή 299 δολάρια

Apple Book products 20 years Andrew Juckerman Jony Ive photos, To νέο βιβλίο για τα 20 χρόνια της Apple με τιμή 299 δολάρια

Apple Book products 20 years Andrew Juckerman Jony Ive photos, To νέο βιβλίο για τα 20 χρόνια της Apple με τιμή 299 δολάρια

Apple Book products 20 years Andrew Juckerman Jony Ive photos, To νέο βιβλίο για τα 20 χρόνια της Apple με τιμή 299 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Μεσαίο δεν έχει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τι πίνουν και δεν μας δίνουν;;;;;;; 300$ ένα βιβλίο;

bezilys

ε apple είναι γιαυτό χαχαχαχα

Yannis11

Τουλάχιστον θα έχει μηδενικό S.A.R.
Συγνώμη δεν άντεξα.

GS

300$ για βιβλίο που έχει ιστορία το μήλο?
Γελάνε και τα αχλάδια ρεεεε.
Τι πίνουν εκεί πέρα!?

Thanosgr13

Εντάξει το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα είπαμε τα προϊόντα της τα υπέρ κοστολογεί αλλά 300 ευρώ για ένα βιβλίο που έχει μέσα μόνο εικόνες είμαστε σοβαροί δεν λέω και εγώ iPhone έχω αλλά μην τρελαθούμε και ολας

Antonis

Εντωμεταξύ οι εικόνες είναι οι ίδιες που είχαν και στα promotions και στις διαφημίσεις δε δείχνει κάτι νέο εκτός αν δεν τα αποκαλύπτουν όλα και βγει και το “book s”…

Chris

Και τυπώθηκε στην Κίνα… κλαίω!

dimitris

θα λεγεται ibook και θα εχει την καλυτερη σελιδα που εχετε δει ποτε σε βιβλιο…:P

james

Για να κραζετε ετσι μαλλον δεν εχετε πιασει ποτε βιβλιο της Apple στα χερια σας, να το δουλεψετε ή εστω να το ξεφυλλιστε. Αυτα τα προίοντα δεν ειναι για ολους, εχει προηγηθει μελετη, σχεδιασμος και premium υλικα που αυξανουν το κοστος. Οποιος ειναι επαγγελματιας κοιταχτής φωτογραφιων, το παιρνει. Για τους υπολοιπους υπαρχουν και βιβλια με φωτογραφιες αλλων πραγματων, αρκετα φθηνοτερα.

dimitris

james η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να μαθω τι ακριβως μπορει να εχει για να κοστιζει 300 ευρω ενα τετοιο βιβλιο, ι δηλαδη απο τι υλικα ειναι φτιαγμενο….οσο για την ερευνα σαν παραδειγμα να πω οτι υπαρχουν τοσα ιστορικα βιβλια με πολυ μεγαλυτερη ερευνα που κοστιζουν φθινοτερα…!

james

dimitris τι να πρωτοπω; το χαρτι που ειναι jet white; οτι απεικονιζει προϊοντα της apple; Το λαθος που κανετε ειναι οτι το συγκρινετε με απλα βιβλια. Ειναι σα να μου λες οτι ειναι το ιδιο μια ζωγραφια με μια αγιογραφια.

Gvirginia

Κοροϊδεύετε αλλά κανένα βιβλίο στην αγορά δεν έχει Retina σελίδες..

@dimitris
Τίποτα δεν έχει, είναι απλά ένα “συλλεκτικό” βιβλίο. Αν και λέει “The book is printed on specially milled, custom-dyed paper with silver edges.” εγώ απλά πιστεύω ότι είναι για τους “κολλημένους” / συλλέκτες.
Πώς για παράδειγμα υπάρχουν Collector’s editions για παιχνίδια κτλ όπου απλά έχουν ένα αγαλματάκι και κοστίζουν 100€ παραπάνω. Κάτι τέτοιο…

liris11

Xaxaxaxaxa @james κλαίω χαχαχαχαχα

i Μήτσος

Σύμφωνα με πολυ αξιόπιστες πληροφορίες ειναι φτιαγμένες με επικάλυψη απο gorilla glass 6 οι σελίδες του βιβλίου, δεν παθαίνουν τίποτα. Επίσης φορά την Νέα γραμματοσειρά i letter και δέχεται και αναβαθμίσεις θα παίρνει τις νέες σελίδες κάθε χρόνο με το i siraptiko δώρο!!!

tpctsu

@james “Οποιος ειναι επαγγελματιας κοιταχτής φωτογραφιων, το παιρνει.”

πόσα παίρνει για να κοιτάξει ένα βιβλίο να το κάνω και εγώ? χαχαχα

ΑΝΔΡΕΑΣ

@james επιτέλους!! Μπήκες στον σωστό δρόμο!! Φωτίστηκες και αφυπνίστηκες από την λάμψη της apple!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! ΕΥΓΕ!!
400 $ θα ήταν πιο λογική τιμή, αλλά έστω, ας γίνει μια παραχώρηση προς το παρόν.
Μαζί με ένα Macboook, το απόλυτο professonal equip για Mikkel – Starbucks,τέλειος συνδυασμός
All eyes on you!! Haters gona hate , but apple innovates

manolis

Εγώ πέφτω από τα σύννεφα που ακόμα έχουν κόσμο να δουλεύει στο σχεδιασμό προϊόντων βλέποντας τις αλλαγές σε κινητά και macbook τα τελευταία 4 χρόνια!!! χαχαχα!!!!!

Τώρα για το βιβλίο τι να πω, ΟΚ για όποιον τα έχει για πλάκα να τα σκάσει σε αυτή τη κοροϊδία!!!

Dapitium
Arrow

Ε καλα οκ…οκ το βγάζεις τόσα λεφτά γιατί ;;;κάλτσες Apple βγάλανε η ακόμα;

Thanasakis

εγώ σκέφτομαι να πάρω το iBook 1s όταν βγει που θα είναι λίγο πιο βελτιωμένο και απαλλαγμένο από κάθε είδους δυσλειτουργίες.

GS

@james τι πίνεις και δεν μας δίνεις?
χαχαχαχαχαχα

ioannis ch.

ειστε απαραδεκτοι με τα σχολεια σας
προπαραγγελια που μπορω να κανω παρακαλω!

NikosAr

Ρε τι κόμπλεξ βγάζεται ;; Μη το αγοράζετε ! Σε άλλες εποχές θα τους καίγατε

bezilys

@GS apple juice χαχχαχαχα :p

Γιωργος Μπλάτσαρας

Ρε παιδια ψάχνω σε πολλές ιστοσελίδες αλλά ακόμα δεν το έχω πετύχει πουθενά,θυρα για ακουστικά θα έχει;;;

navouxodonosoras

https://mentalfloss.com/article/78553/1986-apple-launched-clothing-line αντε παιδια καιρος ειναι

Agnostos13

Εδω φαινεται ξεκαθαρα το κομπλεξ που εχετε ορισμενοι για την Apple…
Ειναι ενα βιβλιο με θεμα το design…σε limited εκδοση! Απευθυνεται σε πολυ συγκεκριμενο κοινο που πολυ πιθανο να εχει πληρωσει παραπλησια ή ακριβοτερα για αντιστοιχα βιβλια!
Δεν ειναι το καταληλο εντυπο να αντικαταστησει την κυριακατικη εφημεριδα του μεσου Ελληνα…

dimitris

απο ποτε την μ@….κια που κανει η καθε χ εταιρια και την σχολιαζουμε τη λεμε κομπλεξ?ελεος δηλαδη!! ειναι μια χαζομαρα που κανει η apple διοτι το χρεωνει με τιμη στο θεο για το τιποτα στην κυριολεξια οποτε προκαλει την αντιδραση και την ειρωνεια…τα ιδια επαθε και η σαμυ με το note και την ανατιναξη..τα λαθη και οι χαζομαρες που εχουν σκοπο την εκμεταλευση του ανθρωπου θα σχολιαστουν αναλογως τελος!! και πειτε για οσο κομπλεξ θελετε…και αν ειναι ετσι αλλο τοσο κομπλεξ εχετε εσεις που μπαινετε να υπερασπιστειτε λες και ειστε δικηγοροι της μηλου η εχετε κερδη απο δικαιωματα…και πριν με πειτε φανμποι iphone εχω και λουμια

James

Παρακαλώ ενημερωστε τους “ψυχολόγους” του σάιτ, ότι κόμπλεξ μπορεί να έχει και κάποιος που δεν αντιλαμβάνεται το χαβαλέ και την πλάκα.

Arrow

Δυστυχώς ο Tim Cook καταστρέφει την Apple το μόνο που τον νοιάζει είναι να βγάλει μόνο λεφτά Α ρε Τζομπς …….

ΑντώνηςΤ

iNoComment…

Μάριος

Χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

koros

xaoxaoxoaxaoxoaxoaxoaxoxoaxoxoxox

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.