Τα Apple Watches έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις των καταναλωτών, ενώ κυριαρχούν στην αγορά των wearables. Μάλιστα, σύμφωνα με μια νέα έρευνα, η Apple φαίνεται να έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ αποστολών έξυπνων ρολογιών. Συγκεκριμένα, η Canalys δημοσίευσε τα στατιστικά που σύλλεξε από την πορεία των smartwatches της Apple στην αγορά. Για το 2017 ο Αμερικανός τεχνολογικός […]
Τα Apple Watches έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις των καταναλωτών, ενώ κυριαρχούν στην αγορά των wearables. Μάλιστα, σύμφωνα με μια νέα έρευνα, η Apple φαίνεται να έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ αποστολών έξυπνων ρολογιών.
Συγκεκριμένα, η Canalys δημοσίευσε τα στατιστικά που σύλλεξε από την πορεία των smartwatches της Apple στην αγορά. Για το 2017 ο Αμερικανός τεχνολογικός γίγαντας απέστειλε 18 εκατομμύρια Apple Watches. Όμως, τα 8 εξ’ αυτών έφτασαν σε αλυσίδες καταστημάτων το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς, δηλαδή από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο. Η αποστολή 8 εκατομμυρίων wearables σε τρεις μήνες είναι ένα νέο ρεκόρ, καθώς κανένας κατασκευαστής δεν κατάφερε κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην σύντομη ιστορία των έξυπνων ρολογιών / βραχιολιών.
Αναφορικά με το ποια σειρά Apple Watches τα πηγαίνει καλύτερα, το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο, αφού τα Series 3 έχουν το μισό μερίδιο (περίπου 9 εκατομμύρια) από τα 18 εκατομμύρια απεσταλμένα ρολόγια του Cupertino. Να σημειωθεί πως τα Series 3 μοντέλα είναι διαθέσιμα από τον περασμένο Σεπτέμβριο, κάτι που σημαίνει πως αποτελούν και την συντριπτική πλειοψηφία των Apple Watches που παρήγγειλαν οι προμηθευτές (και εν τέλει πουλήθηκαν) το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Εν τέλει, η Apple είδε την πορεία των έξυπνων gadgets της στην αγορά αυξημένη κατά 54% σε σχέση με το 2016, ενώ το διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου ήταν κατά 32% πιο αποδοτικό συγκριτικά με πέρυσι.
Πηρα το πρωτο για το γιο μου οταν περασε στο τει χρηματοοικονομικης αλλα μετα βγηκε το βελτιωμενο. Αξιζει να δωσω να το παρω εγω γιατι ο γιος μ εχει μεινει ευχαριστημενος ;
giannis
8 years πριν
Ένα από αυτά είναι και το δικό μου και είμαι καταευχαριστημένος από κάθε άποψη.
Ο κώδικας του macOS 26.3 αποκαλύπτει τρία νέα προϊόντα Apple που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, ενισχύοντας τα σενάρια για επερχόμενα Mac με Apple Silicon.
Παρά τις προκλήσεις, η Apple εξακολουθεί να θεωρείται η κορυφαία επιλογή για όσους δίνουν προτεραιότητα στην ιδιωτικότητα και τον έλεγχο των προσωπικών δεδομένων.
Αντε ρε sammy βγαλε κατι συνταρακτικο….
Πηρα το πρωτο για το γιο μου οταν περασε στο τει χρηματοοικονομικης αλλα μετα βγηκε το βελτιωμενο. Αξιζει να δωσω να το παρω εγω γιατι ο γιος μ εχει μεινει ευχαριστημενος ;
Ένα από αυτά είναι και το δικό μου και είμαι καταευχαριστημένος από κάθε άποψη.