Apple: Στη CES 2020 θα παρουσιάσει νέο smart home σύστημα

Apple, Apple: Στη CES 2020 θα παρουσιάσει νέο smart home σύστημα

Η Apple θα πραγματοποιήσει φέτος μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της στη CES. Ο τεχνολογικός κολοσσός με έδρα το Cupertino θα παρευρεθεί στην έκθεση CES 2020 που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας για να αποκαλύψει περισσότερα σχετικά με το HomeKit, ένα νέο smart home σύστημα.

Ομιλίας για λίγους

Το HomeKit της Apple θα επιτρέπει τον χειρισμό οικιακών συσκευών, καθώς και αρκετών προϊόντων τρίτων κατασκευαστών, τα οποία θα υποστηρίζουν τον ψηφιακό βοηθό της εταιρείας, τη Siri.

Σύμφωνα με αναφορές, η Apple δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάποιο νέο προϊόν. Ωστόσο, έχει προγραμματιστεί ομιλία του στελέχους της εταιρείας Jane Horvath για τις 7 Ιανουαρίου, στην έκθεση CES 2020. Η ομιλία θα είναι ιδιωτική, για ελάχιστους προσκεκλημένους.

Στην περσινή CES, η Apple είχε τοποθετήσει μία τεράστια πινακίδα στο Λας Βέγκας με την οποία εκθείαζε την ασφάλεια των συσκευών της. Επιπλέον, το 2018, είχε ακουστεί ότι υπάλληλοι της εταιρείας είχαν συναντηθεί μυστικά με προμηθευτές που δραστηριοποιούνται στον τομέα της επαυξημένης πραγματικότητας.

Τέλος, η εμφάνιση της Apple στην έκθεση CES 2020 αποτελεί μία από τις ελάχιστες φορές που η εταιρεία είχε φυσικά παρουσία, σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας του κόσμου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.