Apple: Το headset AR θα χρησιμοποιεί το τροφοδοτικό του MacBook Pro;

Apple, Apple: Το headset AR θα χρησιμοποιεί το τροφοδοτικό του MacBook Pro;

Apple, Apple: Το headset AR θα χρησιμοποιεί το τροφοδοτικό του MacBook Pro;

Σε ένα σημείωμα επενδυτών, O Ming-Chi Kuo, σε ένα σημείωμα επενδυτών, αναφέρεται στα σχέδια της Apple να χρησιμοποιήσει το ίδιο τροφοδοτικό MacBook Pro 14 96W και για το κράνος AR/VR. Κι αυτό γιατί η συσκευή πιθανότατα θα υιοθετήσει δύο CPU – μία βασισμένη στο τσιπ των 4nm και μία στο 5nm.

Εάν η συσκευή απαιτεί ισχυρή φόρτιση 96 W, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η υπολογιστική ισχύς θα είναι σε γενικές γραμμές αντίστοιχη με το MacBook Pro 14. Επίσης, θα μπορούσε να σημαίνει ότι τα ακουστικά πιο γρήγορα από ότι αρχικά αναμενόταν.

Σύμφωνα με τον Kuo, τα ακουστικά της Apple θα προσφέρουν μια καινοτόμο εμπειρία με απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών AR και VR.

Ο Ming-Chi Kuo προβλέπει ότι η εταιρεία θα φτάσει τα 3 εκατομμύρια μονάδες το 2023, 8-10 εκατομμύρια το 2024 και 15-20 εκατομμύρια μονάδες το 2025.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.