Η Apple θα καταπολεμήσει μια πιθανή απαγόρευση του Apple Watch

Apple Watch, Η Apple θα καταπολεμήσει μια πιθανή απαγόρευση του Apple Watch

Η Apple βρίσκεται επί του παρόντος σε μια νομική μάχη στις ΗΠΑ απέναντι στην AliveCor για τις λειτουργίες ECG του Apple Watch, που σε ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα θα απαγόρευε την πώληση των ρολογιών.

Το AliveCor ισχυρίζεται ότι η Apple έχει παραβιάσει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της για ιατρικές συσκευές παρακολούθησης της καρδιάς και ότι τα προϊόντα παραβίασης δεν θα πρέπει να πωλούνται στις ΗΠΑ, με την Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου των ΗΠΑ (ITC) να αποφασίζει υπέρ της. Επίσης ο Πρόεδρος Biden αποφάσισε να μην ασκήσει βέτο στην απόφαση του ITC, κάτι που θα έδινε στην Apple μια άμεση νίκη.

H Apple μέχρι στιγμής έχει αποφύγει την απαγόρευση πωλήσεων, καθώς εξακολουθεί να έχει ορισμένους παράγοντες υπέρ της. Η Apple ανέφερε ότι πρώτον θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του ITC, μια προσφυγή που θα μπορούσε να κερδίσει. Η AliveCor, όπως είναι κατανοητό, ασκεί έφεση κατά της απόφασης PTAB, αλλά όσο αυτές οι προσφυγές επιλύονται, τα Apple Watchs δεν θα απαγορευθούν στις ΗΠΑ.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.