Apple Vision Pro: Διαθέσιμα τώρα τα κιτ προγραμματιστών

Apple Vision Pro, Apple Vision Pro: Διαθέσιμα τώρα τα κιτ προγραμματιστών

Η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία των κιτ προγραμματιστών Apple Vision Pro, με τους προγραμματιστές να μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να λάβουν ένα κιτ. Οι προγραμματιστές θα έχουν ένα «δανεικό» Apple Vision Pro που θα τους επιτρέπει να αναπτύσσουν και να δοκιμάζουν εφαρμογές.

Μαζί με ένα Vision Pro, οι προγραμματιστές θα λάβουν βοήθεια με τη ρύθμιση και την ενσωμάτωση της συσκευής, τα check-in με ειδικούς της Apple για καθοδήγηση σχεδίασης και ανάπτυξης διεπαφής χρήστη και βοήθεια με τη βελτίωση της εφαρμογής. Κάθε προγραμματιστής που λαμβάνει ένα κιτ θα λάβει δύο επιπλέον αιτήματα υποστήριξης σε επίπεδο κώδικα για την αντιμετώπιση προβλημάτων με τον κώδικα.

Η Apple λέει ότι τα Apple Vision Pro είναι συσκευές ανάπτυξης που ανήκουν στην εταιρεία και θα πρέπει να παραμείνουν όπου αποστέλλονται σε έναν ιδιωτικό, ασφαλή χώρο εργασίας που είναι προσβάσιμος μόνο από τους προγραμματιστές που είναι εγκεκριμένοι  να συνεργάζονται με έναν. Η Apple σχεδιάζει να είναι σε τακτική επαφή με προγραμματιστές που χρησιμοποιούν το κιτ και το κιτ θα πρέπει να επιστραφεί κατόπιν αιτήματος της Apple.

Οι προγραμματιστές μπορούν να υποβάλουν αίτηση στον ιστότοπο της Apple. Η Apple θα συλλέξει λεπτομέρειες σχετικά με τις δεξιότητες ανάπτυξης κάθε ομάδας και τις υπάρχουσες εφαρμογές, με προτεραιότητα στους αιτούντες που δημιουργούν μια εφαρμογή που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες και τις δυνατότητες του visionOS.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Διέρρευσε φωτογραφία που μοιάζει πραγματική – Αλλαγές στη διάταξη της κάμερας

Οι διαρροές σχετικά με τις ακυκλοφόρητες συσκευές iPhone είναι πολύ σπάνιες και οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από προμηθευτές ή ειδικούς της βιομηχανίας.

Software Apple Chrome Google

Το Circle to Search έρχεται στα iPhone;

Η λειτουργία “Circle to Search” της Google επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν αντικείμενα κάνοντας κύκλους γύρω τους μέσα σε εικόνες.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16 Pro Max: Φήμες ότι έρχεται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η Apple στο iPhone 16 Pro Max θα χρησιμοποιεί κυψέλες μπαταρίας με αυξημένη ενεργειακή πυκνότητα, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.