Apple Vision Pro: Έχουν πουληθεί περίπου 200.000 μονάδες

Apple Vision Pro, Apple Vision Pro: Έχουν πουληθεί περίπου 200.000 μονάδες

Η Apple έχει πουλήσει πάνω από 200.000 Vision Pro headset, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το MacRumors και γνωρίζει τον αριθμό πωλήσεων.

Η Apple άρχισε να δέχεται προπαραγγελίες για το Vision Pro στις ΗΠΑ στις 19 Ιανουαρίου άρα μιλάμε για τις πωλήσεις σε διάστημα 10 ημερών.

Θυμίζουμε πως την περασμένη Δευτέρα ο αναλυτής της Apple, Ming Chi Kuo, υποστήριξε ότι η Apple είχε πουλήσει περίπου 160.000 έως 180.000 μονάδες Vision Pro κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου προπαραγγελίας της συσκευής. Αν αυτοί οι αριθμοί αληθεύουν, τότε οι πωλήσεις έχουν επιβραδυνθεί από τότε.

Οι μονάδες Vision Pro για άμεση παράδοση την ίδια μέρα στο σπίτι εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία των προπαραγγελιών και οι επιλογές παραλαβής από το κατάστημα εξαντλήθηκαν λίγο αργότερα. Aυτό δικαιολογεί κάπως την μείωση του ενδιαφέροντος για προπαραγγελία.

Οι κριτικές μέσων για το Vision Pro πρόκειται να δημοσιευτούν την Τρίτη και αυτό θα μπορούσε να ωθήσει περισσότερες πωλήσεις, ενώ πιθανότατα θα υπάρξει αύξηση στις αγορές αφού οι πραγματικοί καταναλωτές αρχίσουν να μοιράζονται πρακτικές εμπειρίες.

Ο Kuo έχει προειδοποιήσει ότι η ζήτηση για το Vision Pro θα μπορούσε να μειωθεί γρήγορα λόγω της εξειδικευμένης αγοράς για τη συσκευή. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού κοστίζει 3.500 δολάρια, κάτι που το θέτει εκτός εμβέλειας πολλών καταναλωτών. Οι φήμες αναφέρουν ότι η Apple είναι έτοιμη για περιορισμένο αριθμό πωλήσεων, τόσο λόγω της υψηλής τιμής του Vision Pro όσο και λόγω της δυσκολίας παραγωγής του.

Η Apple πρόκειται να έχει παραγωγή περίπου μισό εκατομμύριο headset, επομένως μένει να δούμε πόσα θα πουλήσει.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Φήμες ότι θα υιοθετήσει το χρωματιστό πίσω τζάμι που είδαμε στο iPhone 15

Tο επερχόμενο iPhone 16 θα υιοθετήσει το ίδιο χρωματιστό πίσω τζαμάκι που βλέπουμε στα μη-Pro μοντέλα iPhone 15.

Games Apple Fortnite iPad

To Fortnite θα έρθει και στα iPad στην Ευρώπη αφού η ΕΕ αναγνώρισε ως “gatekeeper” το iPadOS

Μετά την είδηση πως η Apple θα πρέπει να φέρει αλλαγές στο iPad, η Epic Games ανακοίνωσε πως πρόκειται να κάνει διαθέσιμο το Fortnite.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.

Gear Apple featured iPad

iPad Pro: Τα επερχόμενα μοντέλα θα έχουν τα καλύτερα πάνελ OLED στην αγορά

Τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro της Apple θα διαθέτουν “μακράν τα καλύτερα πάνελ OLED για tablet στην αγορά”, σύμφωνα με την DSCC.