Apple Vision Pro: Φήμες ότι φτάνει Κίνα τον Απρίλιο

Apple Vision Pro, Apple Vision Pro: Φήμες ότι φτάνει Κίνα τον Απρίλιο

Το Apple Vision Pro κυκλοφόρησε στις 2 Φεβρουαρίου αποκλειστικά για την αγορά των ΗΠΑ αλλά αναπόφευκτα θα γίνει διαθέσιμο και σε άλλες χώρες.

Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ από κινεζικό μέσο ενημέρωσης, το headset μικτής πραγματικότητας θα φτάσει στην Κίνα την Άνοιξη. Πιο συγκεκριμένα, το νωρίτερο είναι να γίνουν διαθέσιμα τον Απρίλιο και το αργότερο τον Μάιο.

Οι πληροφορίες υποτίθεται ότι προέρχονται από ανώνυμες “πηγές εφοδιαστικής αλυσίδας”, οπότε δεν μπορούμε να τις πάρουμε σαν δεδομένο. Ωστόσο, έρχονται αφότου ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, είπε ότι το Vision Pro θα έρθει “σύντομα” στην Κίνα κατά την κυκλοφορία του headset στη Νέα Υόρκη νωρίτερα αυτό το μήνα.

Aξίζει να πούμε ότι το headset μπορεί να μην ονομάζεται Vision Pro στην Κίνα αλλά να επαναφερθεί το brand Reality λόγω μιας συνεχιζόμενης διαφωνίας σχετικά με το εμπορικό σήμα Vision Pro. Η Huawei υπέβαλε αίτηση για το εμπορικό σήμα Vision Pro στην Κίνα στις 16 Μαΐου 2019 και έλαβε μια δεκαετή περίοδο αποκλειστικής χρήσης για αυτό από τις 28 Νοεμβρίου 2021 έως τις 27 Νοεμβρίου 2031.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η επίσημη πιστοποίηση του headset για πώληση στην Κίνα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Όταν ολοκληρωθεί θα το μάθουμε αφού οι βάσεις δεδομένων είναι δημόσιες.

Ακόμα, η διαθεσιμότητα λέγεται ότι είναι αρκετά περιορισμένη, ειδικά για την πρώτη παρτίδα μονάδων που θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.