Apple Vision Pro: Φήμες ότι φτάνει Κίνα τον Απρίλιο

Apple Vision Pro, Apple Vision Pro: Φήμες ότι φτάνει Κίνα τον Απρίλιο

Το Apple Vision Pro κυκλοφόρησε στις 2 Φεβρουαρίου αποκλειστικά για την αγορά των ΗΠΑ αλλά αναπόφευκτα θα γίνει διαθέσιμο και σε άλλες χώρες.

Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ από κινεζικό μέσο ενημέρωσης, το headset μικτής πραγματικότητας θα φτάσει στην Κίνα την Άνοιξη. Πιο συγκεκριμένα, το νωρίτερο είναι να γίνουν διαθέσιμα τον Απρίλιο και το αργότερο τον Μάιο.

Οι πληροφορίες υποτίθεται ότι προέρχονται από ανώνυμες “πηγές εφοδιαστικής αλυσίδας”, οπότε δεν μπορούμε να τις πάρουμε σαν δεδομένο. Ωστόσο, έρχονται αφότου ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, είπε ότι το Vision Pro θα έρθει “σύντομα” στην Κίνα κατά την κυκλοφορία του headset στη Νέα Υόρκη νωρίτερα αυτό το μήνα.

Aξίζει να πούμε ότι το headset μπορεί να μην ονομάζεται Vision Pro στην Κίνα αλλά να επαναφερθεί το brand Reality λόγω μιας συνεχιζόμενης διαφωνίας σχετικά με το εμπορικό σήμα Vision Pro. Η Huawei υπέβαλε αίτηση για το εμπορικό σήμα Vision Pro στην Κίνα στις 16 Μαΐου 2019 και έλαβε μια δεκαετή περίοδο αποκλειστικής χρήσης για αυτό από τις 28 Νοεμβρίου 2021 έως τις 27 Νοεμβρίου 2031.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η επίσημη πιστοποίηση του headset για πώληση στην Κίνα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Όταν ολοκληρωθεί θα το μάθουμε αφού οι βάσεις δεδομένων είναι δημόσιες.

Ακόμα, η διαθεσιμότητα λέγεται ότι είναι αρκετά περιορισμένη, ειδικά για την πρώτη παρτίδα μονάδων που θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.

Smartphones Apple iPhone

Bug κάνει το ξυπνητήρι του iPhone να μη χτυπάει – Αναγνώρισε το πρόβλημα η Apple

Ένα σφάλμα λογισμικού κάνει το ξυπνητήρι του iPhone σε διάφορους χρήστες να μη χτυπάει, κάτι που επιβεβαίωσε η Apple στο Today.