Apple Vision Pro: Φήμες ότι καθυστερεί το λανσάρισμα

Apple Vision Pro, Apple Vision Pro: Φήμες ότι καθυστερεί το λανσάρισμα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, έχει δηλώσει ότι το Vision Pro headset της εταιρείας έρχεται στις αρχές του 2024. Τώρα, όμως, έρχεται κάποιος να αντικρούσει τις δηλώσεις του Cook.

Ο Mark Gurman του Bloomberg, o oποίος είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους tipster στο χώρο, πιστεύει ότι το πολυαναμενόμενο Vision Pro δεν θα έρθει τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο αλλά πιθανότερα τον Μάρτιο του 2024. Αυτό έγραψε στο newsletter του “Power On”. Τουλάχιστον είμαστε ακόμα στο πρώτο τρίμηνο του χρόνου.

Σύμφωνα με τον Gurman, η Apple αντιμετωπίζει ακόμη σημαντικές προκλήσεις που σχετίζονται με το headset, με τις τελικές δοκιμές της συσκευής να βρίσκονται σε εξέλιξη. Ενώ οι μηχανικοί της εταιρείας φαίνεται να στοχεύουν στην έτοιμη έκδοση του λειτουργικού συστήματος visionOS για τον Ιανουάριο, άλλες ομάδες εντός της Apple, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι υπεύθυνες για τα logistics. Η Apple είναι γνωστό πως ψάχνει νέους, καλύτερους προμηθευτές, επομένως μοιάζει αρκετά πιθανό σενάριο.

Το Apple Vision Pro, παρόλο που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι πλήρεις προδιαγραφές του, αναμένεται να είναι ένα από τα πιο προηγμένα headsets στην αγορά. Βασιζόμενο σε διαρροές και φήμες, αναμένεται να διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία εμφάνισης, με υψηλής ανάλυσης οθόνες που προσφέρουν κρυστάλλινη εικόνα για την εμπειρία εικονικής πραγματικότητας (VR) και διαδραστικής πραγματικότητας (AR).

Εκτός από τις ισχυρές οπτικές δυνατότητες, το Vision Pro αναμένεται να διαθέτει προηγμένους αισθητήρες για ακριβή καταγραφή κινήσεων και αλληλεπίδρασης με τον ψηφιακό κόσμο. Επίσης, η συσκευή πιθανόν να ενσωματώνει χαρακτηριστικά αισθητήρων βάθους και ανίχνευσης περιβάλλοντος για μια ακόμα πιο έντονη και αλληλεπιδραστική εμπειρία AR. Η δυνατότητα ενσωμάτωσης με άλλες συσκευές της Apple και η ενσωμάτωση με το λειτουργικό σύστημα visionOS θα επιτρέπει μια ομαλή και συνδεδεμένη χρήση στο οικοσύστημα της Apple.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Λάσπη λάσπη λάσπη!! Καμία καθυστέρηση, Όλα είναι έτοιμα κ τρέχουν ρολόι. Απλά περιμένουμε το σωστό timing για να κάνουμε breakthrough και χαστλ kai renovate k regenerate το μαρκετ πιάνοντας τους όλους στον ύπνο. Και μετα από 3 μήνες να βγάλουμε και το SE- LIGHT εργαλείο για να πιάσουμε κ την μικρομεσαία κατηγορία. A N I H I L A T I O N !!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet AI Apple featured

Μεγάλες αλλαγές στο Safari από την Apple με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνητή νοημοσύνη και στο Safari μέσα σε αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Φήμες ότι θα υιοθετήσει το χρωματιστό πίσω τζάμι που είδαμε στο iPhone 15

Tο επερχόμενο iPhone 16 θα υιοθετήσει το ίδιο χρωματιστό πίσω τζαμάκι που βλέπουμε στα μη-Pro μοντέλα iPhone 15.

Games Apple Fortnite iPad

To Fortnite θα έρθει και στα iPad στην Ευρώπη αφού η ΕΕ αναγνώρισε ως “gatekeeper” το iPadOS

Μετά την είδηση πως η Apple θα πρέπει να φέρει αλλαγές στο iPad, η Epic Games ανακοίνωσε πως πρόκειται να κάνει διαθέσιμο το Fortnite.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.