Gear

Apple Vision Pro: Φήμες θέλουν να κυκλοφορεί την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου

Το headset Apple Vision Pro φέρεται να κυκλοφορεί την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, σύμφωνα με μια κάπως αναξιόπιστη αναφορά στο διαδίκτυο από την Κίνα.

Οι πληροφορίες προέρχονται από την Wall Street Insights, μια κινεζική υπηρεσία ειδήσεων επενδυτών με μη αποδεδειγμένο ιστορικό για τις φήμες της Apple. Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι έχει λάβει αποκλειστικές πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι το Vision Pro θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αν και αναφέρεται ξεκάθαρα πως η κυκλοφορία πρόκειται να γίνει σε μια ημερομηνία που πέφτει Σάββατο στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει πιθανότητα ο ιστότοπος να αναφέρεται στην πραγματικότητα στις 27 Ιανουαρίου στην Κίνα, η οποία πέφτει την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στην Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι έτσι μια πολύ πιο πιθανή μέρα για να κυκλοφορήσει.

Η Apple, μαζί με τις περισσότερες εταιρείες, δε συνηθίζουν να λανσάρουν προϊόντα το Σάββατο, επομένως μοιάζει απίθανο να το κάνει τώρα για το Vision Pro. Η Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου είναι πιθανότατα επίσης μια πιο ακριβής ερμηνεία, καθώς η Apple επιλέγει συντριπτικά τις Παρασκευές για να κυκλοφορήσει τις νέες συσκευές της.

Η Apple, από την πλευρά της, αναφέρει ότι το Vision Pro θα κυκλοφορήσει «νωρίς» φέτος και δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κάποιο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για τις προπαραγγελίες και την κυκλοφορία του προϊόντος. Ο αξιόπιστος αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, δήλωσε πρόσφατα ότι αναμένει το Vision Pro να κυκλοφορήσει στα ράφια στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου, κάτι που ουσιαστικά ευθυγραμμίζεται με αυτό το τελευταίο δημοσίευμα από την Κίνα. Ο Mark Gurman του Bloomberg, από την άλλη πλευρά, ήταν πιο σταθερός λέγοντας ότι η Apple σχεδιάζει την κυκλοφορία της συσκευής στη λιανική αγορά για τον Φεβρουάριο.

Επεξεργάστηκε την 3 Ιανουαρίου 2024 14:25

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.