Apple Vision Pro: Ίσως ακυρώθηκε η φθηνότερη εκδοχή

Apple Vision Pro, Apple Vision Pro: Ίσως ακυρώθηκε η φθηνότερη εκδοχή

Η χαμηλού κόστους έκδοση του Apple Vision Pro headset μάλλον ακυρώθηκε, σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo.

Πολλές φήμες έκαναν λόγο για ένα μοντέλο χαμηλότερου κόστους που θα κυκλοφορούσε το 2025 αλλά αυτό τελικά μπορεί να μη συμβεί.

Ο Kuo δε δίνει κάποια εξήγηση για την ακύρωση του φημολογούμενου headset, ωστόσο αναφέρει ότι εάν η Apple δεν μειώσει σημαντικά το κόστος, ίσως να μην αυξηθούν οι αποστολές το 2025. Σύμφωνα με τον αναλυτή, το Κουπερτίνο θα αποστείλει περίπου 400.000-600.000 κομμάτια μέσα στο 2024 και πως, αν και θα προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να ξεχωρίσει.

Μια έκδοση δεύτερης γενιάς του Apple Vision Pro αναμένεται να τεθεί σε μαζική παραγωγή μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2027 «το αργότερο» και ο Kuo λέει ότι είναι πιθανό να μην υπάρχουν hardware updates για το Vision Pro μέχρι τότε.

Σύμφωνα με το The Information και το Bloomberg, η Apple ετοιμάζει μια πιο προσιτή έκδοση του Vision Pro (το οποίο θα κοστίζει 3.500 δολάρια και δεν θα είναι προσιτό για πολλούς πελάτες της εταιρείας).

Εάν η Apple όντως συνεχίσει να εργάζεται σε ένα πιο προσιτό μοντέλο, κοντά στην τιμή του iPhone, αυτό θα μπορούσε να διαθέτει εσωτερικές οθόνες χαμηλότερης ανάλυσης και φθηνότερα υλικά κατασκευής.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Pro

iPad Pro (2024): Το πιο ακριβό μέχρι σήμερα – Το μοντέλο με τις κορυφαίες προδιαγραφές και όλα τα αξεσουάρ ξεπερνά τις 3.000 $

Τα ολοκαίνουργια μοντέλα iPad Pro της Apple κοστίζουν πάνω από 3.000 $ όταν είναι πλήρως διαμορφωμένα με όλες τις επιλογές και αξεσουάρ.

Gear Apple Apple Pencil iPad Pro

Όλα τα επίσημα βίντεο από την εκδήλωση της Apple την παρουσίαση των νέων iPad

Τσιπ Μ4, iPad Pro και iPad Air, Apple Pencil Pro και Magic Keyboard είναι μερικά από τα προϊόντα που παρουσίασε η Apple στο “Let Loose” event.

Gear Apple iPad Pro

Apple M4 chip: Με το ταχύτερο Νeural Engine που έχει κατασκευάσει η εταιρεία

Η Apple παρουσίασε επίσημα το τσιπ M4, το νεότερο σύστημά της σε τσιπ για τη σειρά iPad Pro 2024 που έρχεται με τον ταχύτερο Neural Engine.

Gear Apple featured iPad Air

iPad Air (2024): Διαθέσιμο σε μεγέθη 11 και 13″ με τσιπ M2

Το νέο iPad Air (2024) της Apple έρχεται τώρα σε δύο μεγέθη που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν οθόνες IPS LCD Liquid Retina 60Hz.