Apple Vision Pro: O Tim Cook λέει ότι το χρησιμοποιεί κάθε μέρα για τα πάντα

Apple vision pro, Apple Vision Pro: O Tim Cook λέει ότι το χρησιμοποιεί κάθε μέρα για τα πάντα

O Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Τim Cook, χρησιμοποιεί το Apple Vision Pro καθημερινά, σύμφωνα με μια συνέντευξη που παραχώρησε στην The Sun για να παρομοιάζει την κυκλοφορία του headset στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Cook είπε ότι χρησιμοποιεί το Vision Pro «σε όλες τις πτυχές της καθημερινής του ζωής».

Συγκεκριμένα, ο Cook είπε ότι χρησιμοποίησε το headset για να παρακολουθήσει την τρίτη σεζόν του Ted Lasso και ότι παρακολουθεί κι άλλο περιεχόμενο του Apple TV+ χρησιμοποιώντας το headset.

Και έτσι η ικανότητα για μένα να μπω στη θέση που θέλω – συμπεριλαμβανομένου του να ξαπλώνω ανάσκελα και να βάζω την οθόνη στο ταβάνι – είναι ένα απίστευτο είδος εμπειρίας. Και φυσικά, είναι μια οθόνη 100 ποδιών. Θέλω να πω, είναι εκπληκτικό το επίπεδο ψυχαγωγίας που προσφέρει.

Ο Cook συνέχισε λέγοντας ότι πιστεύει ότι το multitasking είναι “τόσο πιο αποτελεσματικό” στο Vision Pro λόγω της υποστήριξης για πολλά παράθυρα που μπορούν να τοποθετηθούν στο φυσικό χώρο του χρήστη.

Η εμπειρία του Vision Pro είναι δύσκολο να εξηγηθεί, είπε ο Cook, ο οποίος συνέστησε στους πιθανούς πελάτες να λάβουν ένα demo. «Είναι δύσκολο να το εξηγήσω με λόγια», είπε. «Είναι δύσκολο να το δείξεις με τρόπο 2D, τι θα είναι μια τρισδιάστατη εμπειρία».

Ταυτόχρονα, ο Cook πιστεύει ότι είναι απλό να χρησιμοποιείτε το headset με τις χειρονομίες που λειτουργούν «όπως λειτουργεί το μυαλό σας». Εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα iPhone, μπορείτε «πολύ εύκολα» να χρησιμοποιήσετε το Vision Pro, σύμφωνα με τον Cook.

Σύμφωνα με τον Cook, ορισμένοι που περνούν από την εμπειρία επίδειξης τη βρίσκουν συναισθηματική, ειδικά σε σχέση με την προβολή spatial φωτογραφιών και βίντεο που επιτρέπουν στους χρήστες να ξαναζήσουν αναμνήσεις. «Είναι ενδιαφέρον να παρακολουθείς τους ανθρώπους, την αντίδραση που έχουν», είπε.

Ο σχεδιασμός του Apple Vision Pro απαιτούσε από την Apple να καταθέσει περισσότερες από 5.000 πατέντες, εξήγησε ο Cook, προτού επαινέσει την ομάδα του Vision Pro. «Είμαι τόσο περήφανος για το σύνολο και την επιμονή της ομάδας γιατί ήταν πολλά χρόνια στη δημιουργία».

Το Apple Vision Pro λανσάρεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Αυστραλία, ενώ οι επιδείξεις θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα λιανικής της Apple.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Για δε το παίρνετε ρε λέσια! Τι άλλο να κάνει ο Κός Κουκ και οι mobilized associates μας ? Nα λέμε 10.000 πατέντες ; Να βγεί ο Κος Κούκ σελφι με το Vision στην λεκάνη για να σας πείσει πόσο γαμη…τερό είναι
Άντε ρε παιδιά! Αύγουστος έρχεται ! Κλάταρε που κλάταρε η Μύκονος, να κλατάρει και το Vision? Δε σπαρπαζει η καρδούλα σας ;
ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ , ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΧΕΡΙΑ : ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ κ VISION PRO ΜΑΓΕΕΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑ ΩΩΩΩΩΩ, ΤΟ APPLE HEADSET ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΙΙΑΑΑΑ !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 Pro: Φήμες θέλουν να υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K/120 FPS

Τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16 Pro θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο 4K με ταχύτητα έως και 120 FPS, σύμφωνα με “αξιόπιστες πηγές”.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Πόσο θα κοστίζει το νέο iPhone;

Η σειρά iPhone 16 της Apple φημολογείται ότι θα έχει αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις που ίσως ανεβάσουν την τιμή των μοντέλων.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 και iPhone 16 Pro: Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα πριν την επίσημη παρουσίαση

Η Apple διαφοροποιεί τη χρωματική της παλέτα για τη σειρά iPhone 16 φέτος, σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman.