Apple Vision Pro: Η παγκόσμια κυκλοφορία ξεκινά στις 28 Ιουνίου – Ανακοινώθηκε το visionOS 2

Apple Vision Pro, Apple Vision Pro: Η παγκόσμια κυκλοφορία ξεκινά στις 28 Ιουνίου – Ανακοινώθηκε το visionOS 2

Το WWDC 2024 ξεκίνησε με την ανακοίνωση του visionOS 2, της πρώτης μεγάλης ενημέρωσης λογισμικού για τo Vision Pro headset.

Το Vision Pro θα κυκλοφορήσει τελικά σε αγορές εκτός των ΗΠΑ αργότερα αυτόν τον μήνα με τις πρώτες πωλήσεις στην Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη στις 28 Ιουνίου. Οι πελάτες στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν το Vision Pro από τις 12 Ιουλίου.

Apple Vision Pro, Apple Vision Pro: Η παγκόσμια κυκλοφορία ξεκινά στις 28 Ιουνίου – Ανακοινώθηκε το visionOS 2

Επιστροφή στο visionOS 2, η Apple φέρνει μια μεγάλη ενημέρωση στην εφαρμογή Photos, η οποία χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για να δημιουργήσει μια χωρική φωτογραφία από τις υπάρχουσες δισδιάστατες εικόνες σας. Αυτή μπορεί να είναι οποιαδήποτε εικόνα που τραβήχτηκε με τηλέφωνο και χρειάζεται μόνο ένα πάτημα από το μενού για να μετατραπεί η κανονική σας φωτογραφία σε χωρική.

Η εικονική οθόνη Mac αποκτά ευρεία και εξαιρετικά ευρείες επιλογές εικονικής οθόνης που έρχονται αργότερα φέτος. Η Apple λέει ότι αυτές οι επιλογές θα ισοδυναμούν με δύο οθόνες 4K δίπλα δίπλα. Η λειτουργία ταξιδιού θα λειτουργεί πλέον σε διαδρομές με τρένο παράλληλα με τη λειτουργία αεροπλάνου.

Apple Vision Pro, Apple Vision Pro: Η παγκόσμια κυκλοφορία ξεκινά στις 28 Ιουνίου – Ανακοινώθηκε το visionOS 2

Το SharePlay υποστηρίζει πλέον Personas, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε βίντεο, να συνεργάζεστε στην εργασία σας και να εργάζεστε μαζί σε έναν εικονικό τρισδιάστατο χώρο με άλλους χρήστες του Apple Vision. Η Apple πρόσθεσε επίσης μια νέα χειρονομία πατήματος που σας φέρνει στο κέντρο ελέγχου.

Η Apple συνεργάζεται με την Canon για έναν νέο χωρικό φακό για τη φωτογραφική μηχανή EOS R7 DSLR. Τα χωρικά βίντεο μπορούν πλέον να επεξεργαστούν στο Final Cut Pro και να τα ανεβάσουν στην εφαρμογή Vimeo για το visionOS. Το Apple Immersive Video, το οποίο είναι μια αποκλειστική μορφή βίντεο 8K 180 μοιρών, αποκτά περισσότερους συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων των RedBull και Black Magic.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple μπορεί να αποκάλυψε κατά λάθος πώς θα είναι διαφορετικό

Η Apple μπορεί να μας άφησε άθελά της να ρίξουμε μια ματιά στα σχέδιά της για το iPhone 16, το οποίο πρόκειται να παρουσιάσει πολύ σύντομα.

Internet AI YouTube

YouTube: Τεστάρει περιλήψεις live chat, κωδικούς QR και εφέ για Shorts

Το YouTube μοιράστηκε τις πιο πρόσφατες δοκιμαστικές λειτουργίες του, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σύντομα σε ορισμένα κανάλια.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Mια πρώτη ματιά στα μηνύματα μέσω δορυφόρου

Η Apple επεκτείνει σταδιακά τη σουίτα δυνατοτήτων δορυφορικής συνδεσιμότητας για iPhone και το iOS 18 φέρνει ένα σημαντικό νέο με τη μορφή Μηνυμάτων μέσω δορυφόρου.

Software Apple ChatGPT featured

iOS 18: Η Apple δεν πληρώνει την OpenAI για να χρησιμοποιήσει το ChatGPT

Εκτός από το Apple Intelligence, η Apple ανακοίνωσε μια συνεργασία με την OpenAI που θα επιτρέψει στη Siri να έχει πρόσβαση στο ChatGPT.