Apple Vision Pro: Πολυτέλεια στον αέρα – Αεροπορική θα προσφέρει το headset στους επιβάτες

Apple Vision Pro, Apple Vision Pro: Πολυτέλεια στον αέρα – Αεροπορική θα προσφέρει το headset στους επιβάτες

Η νεοσύστατη αεροπορική εταιρεία πολυτελείας Beond ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει το Apple Vision Pro headset σε επιλεγμένους επιβάτες για «μια καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης».

Η premium αεροπορική εταιρεία αναψυχής είπε ότι θα παρέχει τις συσκευές της Apple στους επιβάτες στις πτήσεις της προς τις Μαλδίβες, όπου εδρεύει η αεροπορική εταιρεία.

Απόσπασμα από το δελτίο Τύπου της Beond:

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Beond, Tero Taskila, δήλωσε: “Το Apple Vision Pro θα μεταμορφώσει την εμπειρία ψυχαγωγίας στην πτήση και θα είμαστε οι πρώτοι που θα το προσφέρουμε σε επιλεγμένους επιβάτες. Εκτός από την υπάρχουσα και συνεχώς αναπτυσσόμενη βιβλιοθήκη μας με περιεχόμενο στην πτήση, όπως ταινίες και παιχνίδια, το Beond θα παρουσιάσει εντυπωσιακά θέρετρα και δραστηριότητες στις Μαλδίβες. Συνεργαζόμαστε τώρα με συνεργάτες στις Μαλδίβες για να ετοιμάσουμε πραγματικά εκπληκτικά πλάνα. Η εμπειρία εν πτήσει θα δημιουργήσει προσμονή για τους επιβάτες πριν φτάσουν στις Μαλδίβες. Προσφέροντας το Apple Vision Pro είναι ένα ακόμη βήμα στο όραμά μας να προσφέρουμε μια premium ταξιδιωτική εμπειρία στους πελάτες μας, από την αρχή μέχρι το τέλος του ταξιδιού τους. Είμαστε περήφανοι που είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρεία που χρησιμοποιεί την τεχνολογία.”

Η Apple, αναγνωρίζοντας ότι το headset θα μπορούσε να κάνει πιο διασκεδαστική, ιδιωτική και ανεκτή την εμπειρία ενός ταξιδιού μεγάλης απόστασης, έχει συμπεριλάβει μια λειτουργία Travel στο visionOS που σταθεροποιεί τα οπτικά στοιχεία για τους χρήστες σε ένα αεροπλάνο, επιτρέποντάς τους, για παράδειγμα, να παρακολουθούν ταινίες σε μια τεράστια εικονική οθόνη.

Η Beond είπε ότι θα προσφέρει “την πρωτοποριακή εμπειρία περιεχομένου της Apple” ξεκινώντας τον Ιούλιο του 2024.

Η αεροπορική ξεκίνησε τις πτήσεις το 2023 από το Μόναχο, τη Ζυρίχη και το Ριάντ προς το Μαλέ των Μαλδίβων. Η Beond λέει ότι σχεδιάζει να κάνει ντεμπούτο πτήσεων από το Μιλάνο, το Ντουμπάι και την Μπανγκόκ προς τις Μαλδίβες στα μέσα του 2024, με καθίσματα που θα γίνονται κρεβάτι.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.

Smartphones Apple iPhone

Bug κάνει το ξυπνητήρι του iPhone να μη χτυπάει – Αναγνώρισε το πρόβλημα η Apple

Ένα σφάλμα λογισμικού κάνει το ξυπνητήρι του iPhone σε διάφορους χρήστες να μη χτυπάει, κάτι που επιβεβαίωσε η Apple στο Today.

Games Apple Assassin’s Creed iPad

Assassin’s Creed Mirage: Έρχεται σε iPhone και iPad στις 6 Ιουνίου

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Assassin’s Creed Mirage θα είναι διαθέσιμο για λήψη σε iPhone και iPad από τις 6 Ιουνίου.

Internet AI Apple featured

Μεγάλες αλλαγές στο Safari από την Apple με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνητή νοημοσύνη και στο Safari μέσα σε αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.