Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Vision Pro Netflix, Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. Αντίθετα, η streaming πλατφόρμα θα είναι προσβάσιμη μέσω του Safari και άλλων προγραμμάτων περιήγησης ιστού που θα είναι διαθέσιμα στο headset.

«Τα μέλη μας θα μπορούν να απολαμβάνουν το Netflix στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο Vision Pro, παρόμοια με τον τρόπο που τα μέλη μας μπορούν να απολαμβάνουν το Netflix σε Mac», είπε ένας εκπρόσωπος του Netflix στον Gurman.

Τον Ιούλιο του 2023, στο ενημερωτικό του δελτίο Power On, ο Gurman είπε ότι το Netflix «θα άφηνε ακόμα την εφαρμογή iPad του να τρέχει στο headset χωρίς τροποποίηση», αλλά τώρα λέει ότι η υπηρεσία ροής δεν θα προσφέρει κανενός είδους εφαρμογή στο Vision Pro κατά την κυκλοφορία. Η Apple διευκολύνει τους προγραμματιστές να μεταφέρουν τις εφαρμογές τους iPadOS στο visionOS, με περισσότερες από ένα εκατομμύριο εφαρμογές να είναι διαθέσιμες στο App Store του Vision Pro κατά την κυκλοφορία, αλλά το Netflix προφανώς δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτές.

Η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα διάφορες εφαρμογές βίντεο και αθλητικών που θα είναι διαθέσιμες στο Vision Pro κατά την κυκλοφορία, συμπεριλαμβανομένων των Disney+, Discovery+, Max, Amazon Prime Video, Paramount+, Peacock, ESPN, MLB, NBA και άλλων. Υπάρχει επίσης το MLS Season Pass στην εφαρμογή Apple TV.

Οι προπαραγγελίες του Vision Pro ξεκινούν την Παρασκευή στις ΗΠΑ και το headset θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.