Apple VR: Έρχεται πολύ πιο σύντομα απ’ όσο περιμέναμε;

O CEO της Apple, Tim Cook επισκέπτεται αυτές τις μέρες την Ινδία όπου συναντήθηκε ήδη με τον Πρωθυπουργό για να συζητήσει το μέλλον των iσυσκεών τόσο στη διαδικασία παραγωγής όσο και στην τελική διάθεση. Ο Cook όμως συναντήθηκε και με άλλες εξέχουσες προσωπικότητες.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Emraan Hashmi, ήταν ένα από τα άτομα που συναντήθηκαν με τον Cook και ανέβασε μια φωτογραφία με τον CEO της Apple. Το σημαντικό δεν είναι αυτό όμως, αλλά το κείμενο που συνόδευε την φωτογραφία στο Twitter.

O Hashmi γράφει “Welcome 2 India @tim_cook.After seeing all ur keynotes it was great to finally meet u. Eagerly waiting for Apple VR!”. Οι φήμες ότι η Apple ετοιμάζεται να μπει στην αγορά του VR υπάρχουν καιρό και είναι αναμενόμενο να το κάνει κάποια στιγμή. Όμως το tweet δείχνει ότι μπορεί να δούμε το Apple VR πολύ πιο σύντομα απ όσο περιμέναμε.

Η Apple έχει υποβάλει πατέντες για VR headset και πρόσφατα άνοιξε θέσεις εργασίας για άτομα που σχετίζονται με το VR. Ωστόσο, προ το παρόν δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

apple vr, Apple VR: Έρχεται πολύ πιο σύντομα απ’ όσο περιμέναμε;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης

Εύγε το περιμένω πως και πως !!!

petros

κάποτε καναν Promotion με star του Hollywood η Αpple στα προϊόντα τους, τωρα με.. ινδους, πακιστανους ηθοποιούς , αντε και το grand open του iPhone 7 το βλεπω στην ειδωμενη η στο Ελληνικό

ΑΝΔΡΕΑΣ

Η APPLE είναι η βασίλισσα του VR. Έχει πείσει αρκετό κόσμο πως είναι κάτι το ξεχωριστό και πρωτοποριακό, πως έχει τεχνολογία , ενώ είναι κούφια αγελάδα. Οπότε γατάκια είναι εδώ και χρόνια μπροστά στην εικονική πραγματικοτητηα,απλά δε το καταλαβαίνατε.

Agnostos13

Μαλλον το iPhone 7 θα στηριχτει στο VR support! (Λογικα το απλο μονο αναπαραγωγη και το plus/pro ληψη και αναπαραγωγη)

aptalikos

A ρε Apple είσαι πάντα πρωτοπόρος. Θέλω όπως πάντα το λογότυπο με το μήλο να είναι σε εμφανές σημείο για να με βλέπουν ολοι στην καφετερία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.