Apple Watch: Έρχονται 14 νέα bands για τους Ολυμπιακούς αλλά μόνο στο Ρίο

Αν είστε είτε μεγάλος fan των Ολυμπιακών αγώνων, είτε ακόμα μεγαλύτερος fan του Apple Watch τότε έχετε λόγο να πάτε μέχρι το Ρίο τον επόμενο μήνα για τους Ολυμπιακούς αγώνες με στόχο την αγορά τω νέων bands της Apple πάντα!

Τα νέα bands που η Apple θα διαθέσει αποκλειστικά στο Ρίο έχουν πρακτικά σχεδιασμένες επάνω τους τις σημαίες από 14 χώρες και είναι μια παραλλαγή band για κάθε μια από αυτές τις χώρες. Αν λοιπόν έχετε αποφασίσει ότι θέλετε οπωσδήποτε ένα ή και περισσότερα από αυτά τα 14 watch bands θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά και μόνο στο Apple Store που βρίσκεται στο VillageMall στην Barra da Tijuca.

Αν και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τα νέα αυτά bands θα είναι διαθέσιμα αρχές Αυγούστου, δηλαδή τις ημέρες που ξεκινούν οι Ολυμπιακοί αγώνες του Ρίο, μάλλον υπάρχει και άλλος τρόπος να πάρει κανείς τουλάχιστον ένα από αυτά. Παρακάτω μπορείτε το tweet και τη φωτογραφία που ανάρτησε ο δρομέας των ΗΠΑ Trayvon Bromell με το band για το Apple Watch του το οποίο και έχει θέμα την σημαία των ΗΠΑ.

Η λίστα με τις χώρες για τις οποίες θα κυκλοφορήσει αντίστοιχο band είναι οι ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Νότιο Αφρική, Νέα Ζηλανδία, Μεξικό, Ιαπωνία, Τζαμάϊκα, Καναδάς, Κίνα, Αυστραλία, Γερμανία, Γαλλία και βέβαια η χώρα που φιλοξενεί το 2016 του Ολυμπιακούς αγώνες, η Βραζιλία.

Apple Watch, Apple Watch: Έρχονται 14 νέα bands για τους Ολυμπιακούς αλλά μόνο στο Ρίο

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple Apple Music Apple TV

Οι νέοι στις ΗΠΑ λατρεύουν iPhone και Apple Watch αλλά τα Apple Music και Apple TV+ όχι και τόσο

Το iPhone συνεχίζει να είναι συντριπτικά δημοφιλές στους εφήβους, σύμφωνα με την εξαμηνιαία έρευνα για τους εφήβους της Piper Sandler.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.