Την επόμενη Τετάρτη, στις 7 Σεπτεμβρίου, η Apple επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιήσει press event, στο οποίο περιμένουμε την μεγάλη ανακοίνωση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Όμως δεν θα είναι οι μόνες συσκευές που θα δούμε από την Apple. Όπως όλα δείχνουν θα δούμε το Apple Watch 2. Τα αποθέματα του Apple Watch έχουν […]
Την επόμενη Τετάρτη, στις 7 Σεπτεμβρίου, η Apple επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιήσει press event, στο οποίο περιμένουμε την μεγάλη ανακοίνωση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Όμως δεν θα είναι οι μόνες συσκευές που θα δούμε από την Apple.
Όπως όλα δείχνουν θα δούμε το Apple Watch 2. Τα αποθέματα του Apple Watch έχουν εξαντληθεί σχεδόν και δεν γίνεται αναπλήρωση. Παράλληλα, υπάρχουν διάφορα leaks που αναφέρονται στο νέο smartwatch της Apple.
Οι πληροφορίες λένε ότι το Apple Watch 2 θα κρατήσει το design του προκατόχου του και θα έρθει σε δυο εκδόσεις στα 38 χλστ. και 42 χλστ. Αναμένεται η προσθήκη GPS και πιθανόν βελτιωμένες δυνατότητες επεξεργασίας.
Η σημερινή διαρροή έρχεται από την Κίνα και δείχνει δυο φωτογραφίες από την μπαταρία του 42mm Apple Watch 2. Η μπαταρία είναι 1.28 Wh ή 334mAh, πράγμα που σημαίνει 35% αύξηση σε σύγκριση με την 246mAh μπαταρία του πρώτου Apple Watch 42mm.
Να σημειωθεί ότι έχουν ακουστεί πληροφορίες για επίσημη ονομασία ως Apple Watch S.
Η Apple ξεκίνησε να ειδοποιεί τους developers που επιλέχθηκαν μέσω κλήρωσης για το WWDC 2026. Το συνέδριο ξεκινά στις 8 Ιουνίου και φέρνει iOS 27, macOS 27 και νέα εργαλεία AI.
Η Apple στα 50 της δηλώνει ότι το iPhone θα παραμείνει στο επίκεντρο και στην εποχή της AI, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες κατηγορίες προϊόντων.
Η νέα έκδοση macOS 26.4 φέρνει ορατές βελτιώσεις σε browser, σημειώσεις, αγορές οικογένειας, υπότιτλους και emoji, με έμφαση στην πιο εύκολη καθημερινή χρήση.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου