Apple Watch 2: Πληροφορίες ότι δεν ανακοινώνεται Μάρτιο

Εδώ και καιρό είχαν ακουστεί οι πληροφορίες ότι η Apple θα ανακοινώσει επίσημα το Apple Watch 2 μέσα στον Μάρτιο. Ως συνήθως η ίδια δεν επιβεβαίωσε τίποτα, όμως οι νέες αναφορές λένε ότι σε δυο μήνες από τώρα δεν πρόκειται να δούμε τον διάδοχο του Apple watch.

Το ρεπορτάζ του TechCrunch αναφέρει ότι η κυκλοφορία του Apple Watch 2 έχει μετατεθεί για αργότερα, αυτή τη στιγμή αναφέρεται ότι στα εργοστάσια των προμηθευτών της Apple δεν υπάρχει καμία κίνηση που να υποδεικνύει την προετοιμασία του καινούριου smartwatch.

Το πιο πιθανό είναι να δούμε μια ελαφρώς ανανεωμένη έκδοση του υπάρχοντος Apple Watch τον Μάρτιο. Η μόνη αλλαγή στην νέα έκδοση θα είναι η προσθήκη FaceTime κάμερας. Επίσης, αναφέρεται ότι προς το παρόν δεν θα δούμε ούτε το Watch 2.0 OS. Αν η Apple διοργανώσει press event μέσα στον Μάρτιο θα είναι για να ανακοινώσει νέα αξεσουάρ και νέες συνεργασίες για το Apple Watch.

Στο event του Μαρτίου πολλοί θεωρούν ότι η Apple μπορεί να ανακοινώσει το πολυσυζητημένο 4ιντσο και οικονομικό iPhone, διάδοχο του iPhone 5s, που δεν ανακοινώθηκε το 2015. Όσο για το Apple Watch 2, προς το παρόν δεν υπάρχει πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης.

no apple watch 2 on march, Apple Watch 2: Πληροφορίες ότι δεν ανακοινώνεται Μάρτιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.