Apple Watch Series 4: Με μεγαλύτερη οθόνη, μπαταρία και περισσότερους αισθητήρες;

apple watch series 4 μεγαλύτερη οθόνη μπαταρία αισθητήρες, Apple Watch Series 4: Με μεγαλύτερη οθόνη, μπαταρία και περισσότερους αισθητήρες;

Είναι αλήθεια πως η αγορά των tablet και των smartwatch δεν είναι και στα καλύτερά της και εδώ είναι που έρχεται η Apple και κάνει πάντα κάτι και τραβάει τα βλέμματα. Φήμες αναφορικά με το επόμενο βήμα της στο Apple Watch κάνουν λόγω για μεγάλη ανανέωση του επόμενου μοντέλου, βασισμένο στα πραγματικά “θέλω” των καταναλωτών, προσπαθώντας να προσελκύσουν πάλι την προσοχή των φίλων της τεχνολογίας.

Μετά το χτεσινό event για την εκπαίδευση με το νέο iPad που είναι πλέον συμβατό με το Apple Pencil, αναμένεται να δούμε τη νέα έκδοση του Apple Watch και το τι παραπάνω θα προσφέρει. Σύμφωνα με φήμες του Ming-Chi Kuo, της KGI Securities, το Apple Watch 4 θα προσφέρει αυτά που οι χρήστες και φίλοι της Apple ζητούν όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα πλήρες smartwatch.

Πιο συγκεκριμένα, ο συγκεκριμένος αναλυτής εκτιμά πως μιας και τα smartwatch διεθέτουν μικρές οθόνες, η Apple θα κάνει το βήμα παραπάνω και θα αυξήσει το μέγεθος της οθόνης κατά 15%. Αυτό σημαίνει πως, δε θα έχουμε μόνο τα μεγέθη των 38mm και 42mm, αλλά πλέον και κάπου ανάμεσα στα 44mm και 48mm, κάτι που θα ευνοεί και την ύπαρξη μεγαλύτερης μπαταρίας μιας και το μέγεθος του Apple Watch θα είναι μεγαλύτερο.

Επίσης, το ενδεχομένως μεγαλύτερο μέγεθος θα ευνοεί και την ύπαρξη περισσότερων αισθητήρων πέραν αυτού της μέτρησης καρδιακών παλμών, κάτι το οποίο συμβαδίζει με την επιθυμία της Apple να μετατρέψει το Apple Watch σε μέσο μέτρησης και ελέγχου της ανθρώπινης υγείας. Αυτό είναι λογικό να φέρει και αύξηση της τιμής του σε σύγκριση με τα τωρινά μοντέλα, με τον Ming-Chi Kuo να αναμένει πωλήσεις μεταξύ των 22 και 24 εκ. τεμαχίων για το 2018, 30% περισσότερες από το 2017, επιτρέποντας στην Apple να παραμείνει στην κορυφή της αγοράς των smartwatch.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.