Apple Watch: Χρειάζεται πάνω από 1 λεπτό για να εκκινήσει [video]

To Apple Watch διατέθηκε για προ-παραγγελίες από τις 10 Απριλίου και οι πρώτοι χρήστες θα αρχίσουν να το παραλαμβάνουν σε λίγες μέρες οπότε θα δούμε διάφορα tests και συγκρίσεις. Σήμερα εμφανίστηκε το πρώτο video που δείχνει πόση ώρα θέλει να εκκινήσει.

Απ ότι φαίνεται δεν είναι πολύ γρήγορο, καθώς για να φύγει το logo της Apple χρειάστηκαν 70 δευτερόλεπτα, χρόνος παραπάνω από το διπλάσιο, συγκριτικά από αυτόν που χρειάζεται το iPhone 6 για να εκκινήσει.

Ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι οι δυο συσκευές δεν έχουν την ίδια ισχύ, το Apple Watch είναι το πρώτο smartwatch της Apple, ενώ το iPhone 6 χρησιμοποιεί Apple A8 chip έναν από τους πιο γρήγορους επεξεργαστές, στο ρολόι έχουμε το S1 chipset. Το S1 chipset έχει περίπου την ίδια ισχύ με τον επεξεργαστή A5 που χρησιμοποιείται στο iPod touch 5ης γενιάς και το πρώτο iPad mini.

Προς το παρόν οι εκτιμήσεις των αναλυτών είναι ότι η Apple τα έχει πάει πολύ καλά με τις πωλήσεις του Apple Watch και θα περιμένουμε να δούμε και τις πρώτες εντυπώσεις των χρηστών του.

Δείτε το video:

apple watch boot, Apple Watch: Χρειάζεται πάνω από 1 λεπτό για να εκκινήσει [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
prankster100

πω τι μανια εχει να κανει οικονομια στο hardware αυτην η ετερεια ελεος apple ξυπνα

Sotiris

Από την στιγμή που το προϊόν απευθύνεται σε αργόστροφους, δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Σημασία έχουν οι πωλήσεις για να πανηγυρίζουν οι γνωστοί γλείφτες.

Giannis

Πατάς το Weather και αράζεις!Α ρε Apple πότε θα μάθεις?

prankster100

@sotiris ahahahahhaha συμφωνω και επαυξανω ειδικα στους αργοστροφους

Iakovos80

Εννοεί όταν είναι σβηστό όχι όταν πατάς να δεις όταν είναι ανοιχτό. Έλεος γίνατε όλοι ειδικοί και στα smartwatch με το που έβγαλε η Apple το Applewatch. Το ότι είναι προπαρασκευαστικό μοντέλο και όχι τελικό, αυτό στο βίντεο, δεν το σκέφτηκε κανένας ειδικός εδώ μέσα. Το “αργόστροφος” δεν το σχολιάζω γιατί το επίπεδο ορισμένων είναι στον πυρήνα της Γης.

P

Χθες βρέθηκα σε Apple Store στο Μόναχο και είχα την τύχη να δοκιμάσω στο χέρι και να το δω απο κοντά χωρίς ραντεβού ( ήμουν περαστικός ) .. Για την εκκίνηση δεν ξέρω μιας και ήταν ήδη ενεργό .. Η ανταπόκριση των εφαρμογών ήταν άριστη και ειδικά στους χάρτες … Απο φωτογραφίες και βίντεο η συσκευή χάνει πολυ , αν το δεις απο κοντά σε κερδίζει η άψογη λεπτομέρια και ο σχεδιασμός … Η χρηστικότητα του αδιάφορη για μένα προσωπικά .

Giannis

@Iakovos80 δεν είδες το βιντεάκι μάλλον.Όταν είναι ανοικτό πατάς το Weather και φορτώνει σαν amiga του 1990.Το οτι είναι προπαρασκευαστικό δεν λέει τίποτα.Οι τύποι το εξελίσσουν 3 χρόνια.Έχουμε περάσει κατά πολύ την εποχή που δικαιολογούνται τέτοια λαγκαρίσματα ειδικά όταν είσαι εταιρεία με κεφαλαιοποίηση κοντά 1 τρισ. και ειδικά όταν πουλάς τα προιόντα σου ως premium.

tech21man

Οκ τα iphone δεν ειναι τετοιο χαλι.

Αυτο εμοιαζε με χαλασμενο…

X

Ρόλοι είναι βρε παιδιά γιατί να το σβήσει κάποιος για να του λέει λάθος την ώρα ;;; Καλύτερα να έκανε 5 λεπτά να ανοίξει ώστε να μην μπορούσε κανένας μπουμπούνας να το σβήσει 😉

nikos7

μεχρι να φορτωσει η εφαρμογη καιρος, θα εχει αλλαξει ο ιδιος ο καιρος και μετα αντε ξανα τα ιδια για να φορτωσει 😛

Leo

Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω παιδιά..αλλά η εφαρμογή καιρός αργεί γιατί χρειάζεται το iPhone για να πάρει τα δεδομένα..σε ταχύτητα και σταθερότητα αντικειμενικά ειναι πολύ μπροστά απο τα android wear.. Μην βγάζεται συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζεται, δεν ειναι σωστό για τα παιδία που ενδιαφέρονται για την αγορά του..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.