Apple Watch 8: Ενδέχεται να μην έχει αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος

apple watch 8, Apple Watch 8: Ενδέχεται να μην έχει αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος

apple watch 8, Apple Watch 8: Ενδέχεται να μην έχει αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος

Η επερχόμενη σειρά Watch 8 της Apple φημολογήθηκε ότι θα φέρει μια σειρά από νέους αισθητήρες υγείας και επιλογές παρακολούθησης. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο αισθητήρας θερμοκρασίας σώματος, αλλά σύμφωνα με το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο από τον αναλυτή του Bloomberg, Mark Gurman, αυτό μπορεί να μην συμβεί. Οι νέες πληροφορίες υποδεικνύουν ότι η Apple θα περιμένει άλλον ένα χρόνο πριν προσθέσει τον αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος, ενώ τα άλλα φημολογούμενα χαρακτηριστικά, όπως μετρήσεις καρδιακού παλμού στη συσκευή και επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο δεύτερο μέρος της δεκαετίας.

Η φημολογούμενη σπορ έκδοση και ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο Apple Watch βρίσκονται ακόμα στο τραπέζι. Η έκθεση Gurman αναμένει από την Apple να επικεντρωθεί σε αναθεωρήσεις σχεδιασμού και βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις επόμενες γενιές Apple Watch, ενώ η τεχνολογία καρδιακών παλμών και γλυκόζης αίματος ωριμάζει και είναι τελικά έτοιμη για μαζική κυκλοφορία.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch Ultra: Ακυρώθηκαν τα σχέδια για microLED οθόνη;

Ο προμηθευτής της Apple ams OSRAM ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα «επανεκτιμήσει τη στρατηγική της για microLED».