Apple Watch: Η οθόνη από ζαφείρι βασανίζεται με γυαλόχαρτο και τρυπάνι [video]

Στις 24 Απριλίου θα έρθει στα ράφια των καταστημάτων το πολυσυζητημένο Apple Watch το οποίο είναι η πρώτη συσκευή της Apple που χρησιμοποιεί οθόνη από ζαφείρι. Την επικάλυψη δηλαδή που περιμέναμε στα iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Πόσο καλά τα πηγαίνει μια τέτοια οθόνη με τα βασανιστήρια; Το iPhonefixed πήρε την οθόνη που χρησιμοποιείται στο Apple Watch και την έβαλε σε δοκιμασίες. Για την ακρίβεια επιχείρησε να την γρατζουνίσει με ένα κέρμα και κλειδιά, και στη συνέχεια έλαβε πιο δραστικά “μέτρα” τρίβοντας επάνω γυαλόχαρτο και προσπάθησε να την διαλύσει με ένα τρυπάνι. Το αποτέλεσμα ήταν η οθόνη να μην πάθει το παραμικρό.

Δείτε το video:

Βλέπουμε ότι είναι πολύ ανθεκτική αλλά πρέπει να πούμε ότι είναι απλά μια οθόνη η οποία δεν είναι τοποθετημένη επάνω στο Apple Watch, οπότε περιμένουμε να δούμε κι άλλα test. Επιπλέον, η οθόνη από ζαφείρι δεν θα χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εκδόσεις. Για παράδειγμα το Apple Watch Sport θα έχει την οθόνη που χρησιμοποιείται στο iPhone 6.

Όμως, από την αντοχή που βλέπουμε στο παραπάνω video, θα θέλαμε μια τέτοια οθόνη στα επόμενα iPhone.

apple watch οθόνη βασανιστήρια, Apple Watch: Η οθόνη από ζαφείρι βασανίζεται με γυαλόχαρτο και τρυπάνι [video]

apple watch οθόνη βασανιστήρια, Apple Watch: Η οθόνη από ζαφείρι βασανίζεται με γυαλόχαρτο και τρυπάνι [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kotik

Χμμμ κάτι μου λέει οτι δεμ βάζει την παραμικρή δύναμη με το τρυπάνι.

ΓιώργοςMclaren

Συμφωνω! δεν βαζει την παραμικρη δυναμη με ολα…:/

Parastas

Η οθόνη είναι φτιαγμένη για την καθημερινότητα, όχι για βιομηχανική χρήση. Οπότε το τεστ μια χαρά είναι για το τι θα αντιμετωπίσει το ρολόι σε απλές καθημερινές δραστηριότητες.

Nikolaos Nikiforos

Εγω παλι βλεπω πως επειδη δεν εχουμε να δουμε κατι καινοτομο οπως τα πρωτα iphone ,η τα πρωτα galaxy , πλεον αναλωνομαστε σε ηληθιοτητες του τυπου bend test , το ποσες φορε θα ριξουμε το ενα κινητο με χρι να σπασει κ το ποσες το αλλο …. Ανουσια πραγματα , η τεχνολογια αυτου του ειδους εχει τελματωθει κ πλεον απο τα 10 αρθρα τα 9 ειναι με τετιου ειδους “καφρυλες” …. Οκ παντα υπηρχαν τα drop test , απλα πλεον ειναι και τα μονα test που βλεπουμε χωρις κατι πραγματικα καινουριο κ χρησιμο να μας προσφερουν τα σουπερ κινητα….αναφερομαι γενικα και οχι στο techblog , για τα αρθρα….το φαινομενο ειναι παγκοσμιο

μαρκος

τι ειναι αυτο το τρυπανι βαλε εκει ενα makita και θα δουμε τι θα κανει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.