Apple Watch: Το 60% των κατόχων θα αγοράσει τη νέα έκδοση

Το επόμενης γενιάς Apple Watch λέγεται ότι μπορεί να ανακοινωθεί επίσημα στο WWDC 2016 και θα είναι πολύ πιο λεπτό από τον προκάτοχό του. Φημολογείται ότι θα έχει FaceTime camera, μεγαλύτερη μπαταρία και θα λειτουργεί ως stand alone συσκευή.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες, το Apple Watch 2 θα μπορεί να πραγματοποιεί και α δέχεται κλήσεις, notifications και άλλα, χωρίς να είναι συνδεδεμένο με το iPhone.

Τι γνώμη έχουν όμως οι κάτοχοι του Apple Watch για τον διάδοχό του; Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας ερευνών Fluent, το 60% αυτών που έχουν το Apple Watch σχεδιάζει να αγοράσει το Apple Watch 2.

Από τα άτομα που συμμετείχαν στην έρευνα, ένα 8% είχε στην κατοχή του το Apple Watch και το ίδιο ποσοστό είχε ένα smartwatch άλλης εταιρείας. Επομένως πάνω από το 80% των ατόμων δεν είχε smartwatch στην κατοχή του, άρα υπάρχει ακόμη τεράστιο κομμάτι χρηστών που πρέπει να πείσουν οι κατασκευαστές για την χρησιμότητα ενός smartwatch.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο μεγαλύτερος λόγος για την μη αγορά του Apple Watch είναι η τιμή του. Μετά την έκπτωση 50 δολ. που έγινε τον περασμένο μήνα, το Apple Watch ξεκινά από 299 δολ. Όσοι το έχουν αγοράσει ήδη, αναφέρουν ότι σημαντικό ρόλο στην αγορά έπαιξε η άνεση και τα features, ενώ πιο κάτω στην λίστα βρίσκονται η μόδα και το προσιτό κόστος.

Οι κάτοχοι του Apple Watch είναι οι πιο αισιόδοξοι για το μέλλον των smartwatches, το 75% θεωρεί ότι μέσα σε 10 χρόνια η πλειοψηφία των Αμερικανών θα έχει smartwatch στην κατοχή του.

Το smartwatch μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη, όμως η έρευνα δείχνει για άλλη μια φορά το brand loyalty των χρηστών της Apple.

Εσείς σκοπεύετε να προχωρήσετε στην αγορά κάποιου smartwatch ή και του Apple Watch;

apple watch owners, Apple Watch: Το 60% των κατόχων θα αγοράσει τη νέα έκδοση

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
shadgr

Η λειτουργία ΚΙΤ που λένε κάποιοι, είναι απαραίτητη σε ένα watch. Αν την ώρα χτυπάει το κινητό δεν μπορώ να απαντήσω στην κλήση του, ποιός ο λόγος ύπαρξης; Γιανα βλέπω τα like στο f/b?
Προφανώς οι νέες εκδόσεις και της apple αλλά και της samsung θα το υποστηρίζουν.
Προς το παρόν τίποτα όμως, γιατί περιμένω το Note 6 και ίσως αλλάξω στρατόπεδο!

petros

Το Gear S μαλλον, το εχει ενας φίλος και ειναι πολύ καλό , λογω που παιρνει και την nano sim

Thanosgr13

Εγώ πάντως μετάνιωσα που το πήρα 😕☹️👎🏼👎🏼

Νίκος z3c

Εγώ στο smart watch 3 της Sony που έχω μπορώ να σηκώσω κλήση αλλά για να μιλήσω η πρέπει να έχω hands free η να μιλήσω από το τηλέφωνο. Επίσης μπορώ να απαντήσω σε μνμα γραπτά από οποία εφαρμογή και αν υπάρξει ειδοποίηση. Αυτά φυσικά ισχύουν σε όλα τα SmartWatch με android wear.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.