Apple Watch: Η Apple διαθέτει refurbished μοντέλα από 229 δολάρια

Η Apple τον Νοέμβριο ξεκίνησε να πουλά refurbished iPhones από την επίσημη σελίδα της σε χαμηλότερες τιμές. Αποφάσισε να επεκταθεί και στα smartwatches και διαθέτει online και το refurbished Apple Watch.

Το φθηνότερο μοντέλο είναι το refurbished Apple Watch 38mm rose gold (αλουμίνιο) με τιμή στα 229 δολάρια. Άλλα μοντέλα όπως για παράδειγμα το ατσάλινο Apple Watch Series 2 κοστίζει 509 δολάρια, που σημαίνει έκπτωση 15%.

Οι περισσότερες εκπτώσεις στα refurbished Apple Watch κυμαίνονται γύρω στο 14 με 16%. Το ποσοστό της έκπτωσης δεν φαίνεται να αλλάζει είτε αγοράζεις το smartwatch με κατασκευή από αλουμίνιο, είτε από ατσάλι. Στο πρόγραμμα δεν συμμετέχει το Apple Watch Edition, το οποίο ούτως η άλλως όσοι μπορούν να το αγοράσουν μάλλον δεν θα πήγαιναν σε refurbished μοντέλο.

apple watch refurbished, Apple Watch: Η Apple διαθέτει refurbished μοντέλα από 229 δολάριαapple watch refurbished, Apple Watch: Η Apple διαθέτει refurbished μοντέλα από 229 δολάρια

apple watch refurbished, Apple Watch: Η Apple διαθέτει refurbished μοντέλα από 229 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Τραγικό!

Παναγιώτης

Αμα τα πουλαγε 100 ευρω… οκ να το σκεφτει καποιος.

ΑΝΔΡΕΑΣ

Έλεος κύριε Κούκ! ΕΛΕΟΣ! Είπαμε η φτήνια τρώει τον παρά , αλλά εσείς το παρακάνατε!
100 $ παραπάνω θα ήταν σωστή τιμή. Για να πιάσουν πιστοί και λιγότερο πιστοί στον καρπό τους την Mercedes F1 των smartwatches!!
Apple rules, haters gona hate!!

KnightRider

Ναι και μετά να μην δώσει πάλι update στα smartwatch άμα κολλήσουν

GS

Η μεγαλύτερη κοροϊδία ακούει στο όνομα Apple.200+ ευρώ επισκευασμένα ρολόγια που αν το πάρεις μπορεί και να σου ξαναχαλάσει.Ε ρε κλείσιμο που θέλετε κοροϊδεύετε τον κόσμο όλοι σας φυλακή θέλετε.
ΟΥΣΤ !

Don mitso mou

Είστε άρρωστοι με την apple τελικά. Άντε ο αντρίκος, κάνει τον χαβαλέ του, οι άλλοι είστε απλά τραγικοί. Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια πια.

KnightRider

@Don mitso mou Σε κάθε update και όταν πάει εκτός εγγύησης “ξαφνικά” όλως τυχαίως κάτι χαλάει !! Και η Apple μας τα κάνει τσουρέκια για δήθεν πατέντες και να ανακοινώνουν δήθεν καινοτομίες ενώ στην πράξη δεν το κάνουν. Επίσης έχουν βγει τόσο τραγικά άρθρα μέσα σε ~2 μήνες: – Περισσότεροι απογοητευμένοι χρήστες της Apple πάνε σε Surface (λόγω του Macbook Pro 16 επειδή πρέπει να έχεις ένα κάρο αντάπτορες λόγω 2 θυρών usb-c) – Πρόβλημα με πάγωμα του phone app σε iPhone 7, 6S και 5S – iPhone 6s: Tι φταίει και η μπαταρία κλείνει στο 30% – iOS 10.1.1: Αναφορές χρηστών ότι εξαντλεί την μπαταρία του iPhone – iPhone 6 Plus με το Touch Disease για το κατασκευαστικό λάθος και θέλουν και 149 δολ για να στο φτιάξουν – MacBook Pro: Η Apple εξηγεί γιατί αφαίρεσε την υποδοχή για SD κάρτες (που η εξήγηση ήταν τραγική και εντελώς αδικαιολόγητη γιατί δεν γίνεται να σου λένε επειδή προεξέχει κλπ και πως η λύση είναι ο αντάπτορας ενώ ο αντάπτορας προεξέχει 4 φορές περισσότερο) – Η Apple αφαιρεί την ένδειξη χρόνου αυτονομίας της μπαταρίας στο MacBook Pro – watchOS 3.1.1: H Apple αποσύρει το update – θα χρεώνει 69$ για την… Συνέχεια »

Gvirginia

@KnightRider
Να μη πεις τίποτα από τη στιγμή που ήδη έχεις κάνει κατανοητό ότι δε σε ενδιαφέρουν τα προϊόντα / υπηρεσίες της. Όχι να λες το ίδιο παραμύθι ~2 μήνες τώρα…

Αν νιώθεις αδικημένος και θες να το παίξεις Ρομπέν των Δασών τότε κάντο και για τις άλλες εταιρείες. Όχι να γράφεις “Φτάνει πια, καταλάβαμε τι έγινε με το Note 7 δε χρειάζεται να ασχοληθούμε άλλο” στα σχετικά θέματα…

Τα μισά θέματα / προβλήματα που αναφέρεις, τα έχουν παρουσιάσει και οι αντίπαλες εταιρείες. Μακάρι να υπήρχε η τέλεια εταιρεία / προϊόν…

Συγκεκριμένα για τα AirPods πόσο θες να χρεώνουν την αντικατάσταση? $20 για να πηγαίνει ο άλλος και να λέει ψέματα ότι τα έχασε για να παίρνει 2ο ζευγάρι με $40?
Για την επισκευή, παραθεσέ μου ασύρματα ακουστικά άλλης εταιρείας που επισκευάζονται και βρίσκεις εύκολα τα ανταλλακτικά τους.

Διαβάζεις ένα άρθρο, αποστηθίζεις ένα κομμάτι του χωρίς να το ψάχνεις και παπαγαλίζεις σε όλα τα forum (βλ. σχετικό άρθρο ifixit).
Θα στο ξαναπώ μπας και το εμπεδώσεις. ΔΕΝ αναγκάζει εσένα ούτε κανέναν άλλο ΚΑΜΙΑ εταιρεία να αγοράσετε τα προϊόντα ή υπηρεσίες της.
26 χρονών μαντράχαλος κάνει σα δεκαπεντάχρονο, τι να πω…

Don mitso mou

@knightrider

Για κάποιον που δεν έχει apple μεγάλο νταλκά βαράς ξέρω σε ενδιαφέρει το κοινό καλό, μονόμπατα όμως.

4 λέξεις θα σου πω.

Chip on the shoulder

KnightRider

@Gvirginia Μας λένε μερικοί ότι είμαστε τραγικοί επειδή λέμε την πραγματικότητα, ως καταναλωτής πρέπει και η εταιρία να σέβεται τον πελάτη και όχι να βρει τρόπο πως να τον κάνει να πληρώσει παραπάνω για να μπορεί να κάνει κάτι βασικό (όπως με τα macbook 2016 με τις θύρες). Επίσης δεν λέω μόνο για την Apple πράγματα αλλά και για την Samsung που στο S8 κατάργησαν το jack και που θα είναι +20% πιο ακριβό σε σχέση με την αρχική τιμή του S7 που αυτό το πράγμα είναι αδικαιολόγητο. Δεν γίνεται τώρα συνολικά να πληρώσεις 1000€ για high end κινητό και πρέπει επιτέλους ο νόμος να προστατεύσει λίγο τους πολίτες στο θέμα οικονομίας-ακρίβειας χωρίς λόγο γιατί οι τιμές αυτές είναι κλεψιά και ειδικά στο ότι το iPhone 7 το πουλάνε ~700€ ενώ η πραγματική του τιμή είναι ~350€ με κουτιά και αξεσουάρ αποστολές εγκατάσταση λογισμικού κλπ δηλ ~50% ακριβότερα χωρίς λόγο. Για άλλα ασύρματα ακουστικά τουλάχιστον αν το πας σε κάποιο service σίγουρα θα υπάρξει πιθανότητα να στο φτιάξουν γιατί δεν έχουν γεμάτο κόλλες μέσα όπως στα AirPod Όσο ακόμη για το AirPod η αντικατάσταση ενός ακουστικού (αν το χάσει) δικαιολογείται η τιμή αλλά το αν πέσει η αυτονομία της μπαταρίας… Συνέχεια »

Chris_BMW

GVirginia @ Ελπίζω με την απάντηση να πηρες το μήνυμα..

Gvirginia

@Chris_BMW
Ναι… Ο τύπος είτε πιστεύει ότι οι φήμες για το S8 είναι 100% αληθινές είτε είναι από το μέλλον.
Για τα υπόλοιπα έκανε πάλι αυτό που είπα. Απάντησε μόνο σε κομμάτια που του επέτρεπαν τα ποιηματάκια που έχει αποστηθίσει.
Εδώ νομίζει ότι τα ακουστικά από άλλες εταιρείες είναι ενωμένα με ανανεώσιμη μαγεία και όχι με κόλλα και επισκευάζονται!

Τρικυμία εν κρανίω το παλικάρι.. Φαντάσου να μην είχε 15 χρόνια εμπειρία…

Don mitso mou

Και μετά μου λέει η γυναίκα μου “αγάπη μου ποτέ λες να γυρίσουμε Ελλάδα;” και της απαντώ, αν δεις κάποια σχόλια από κάποιους που ψηφίζουν, μάλλον ποτέ.

giannis

@Knightrider Μάλλον ο Άγιος Βασίλης δεν σου έφερε το iphone όταν το ζήτησες και από τότε σου έμεινε αποθημένο. Δεν εξηγείται αλλιώς η γραφικότητά σου.

KnightRider

@giannis

Έχω πιάσει στα χέρια μου iPhone 4s και 5 και μόνο που δεν τα έσπασα γιατί δεν μπορούσα να κάνω σχεδόν τίποτα, και να μου έκανε δώρο iPhone θα το πουλούσα και θα έπαιρνα κάτι καλύτερο.

giannis

@knightrider η μόνη περίπτωση να έπιασες iphone ή οποιαδήποτε idevice είναι στα εκθεσιακά μοντέλα στο public μαζί με τα λοιπά 15χρονα (γιατί και εσένα καπου εκεί σε κόβω σε ηλικία).

KnightRider

από φίλους μου δοκίμασα – σιγά μην τα δοκίμαζα σε public και plaisio κλπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.