Apple Watch Series 3: Επανεκκινήσεις και άλλα προβλήματα με το watchOS 7

, Apple Watch Series 3: Επανεκκινήσεις και άλλα προβλήματα με το watchOS 7

Αν και το watchOS 7 είναι ένα αρκετά μεγάλο update για τις συσκευές Apple Watch, φαίνεται να έχει φέρει νέους πονοκεφάλους στους χρήστες Apple Watch Series 3. Στο forum της Apple ήδη υπάρχει σχετικό thread στο οποίο οι χρήστες μοιράζονται τις κακές εμπειρίες που τους έφερε το νέο update.

Φαίνεται πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως το Apple Watch κάνει από μόνο του επανεκκινήσεις, από μία έως και αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Όπως αναφέρουν οι χρήστες, δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα με τις συσκευές τους όταν είχαν το watchOS 6, όμως πλέον περιμένουν απλά κάποια νέα αναβάθμιση από την εταιρεία. Άλλοι αναφέρουν πως η συσκευή κλειδώνει μόνη της ή αποτυγχάνει να πραγματοποιήσει κάποιες διεργασίες.

Στο forum της ιστοσελίδας MacRumors φαίνεται να υπάρχουν ακόμα περισσότεροι με προβλήματα, με τους χρήστες να αναφέρουν επιπλέον κολλήματα και κακή απόδοση της συσκευής. Μάλιστα, οι χρήστες αναφέρουν πως ακόμη και μετά την εγκατάσταση του watchOS 7.0.1, το οποίο ήρθε για να διορθώσει αρκετά προβλήματα, αντιμετωπίζουν τα ίδια ακριβώς. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν πόσο διαδεδομένο είναι το πρόβλημα, ούτε πότε η Apple θα προσφέρει κάποια λύση.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Όντως υπάρχουν όλα αυτά που αναφέρει το άρθρο
Τα είχε ένας φίλος μου σε Apple Watch 3
Έκανα εχθές κι εγώ το δικό μου αναβάθμιση από περιέργεια.
Τα ίδια προβλήματα κι εγώ
Ξαφνικές επανεκκινήσεις, κολλήματα σε όλες τις λειτουργίες, ειδοποιήσεις κάποιες φορές δεν δουλεύουν, μπαταρία χάλια
Γενικά θέλει δουλειά ακόμα

Μιλάμε για την έκδοση watch 7.0.1

Οποίος δεν θέλει προβλήματα να μην αναβαθμίσει με τίποτα.

Σταμάτης

Μετά απο 14 μήνες καθημερινής χρήσης έκανα το λάθος και εγκατάστησα το καινούριο ios και εγώ.Το άρθρο τα περιγράφει σωστά τα προβλήματα που συναντώ απο τότε.Δυστυχώς περιμένω την αναβάθμιση.

Giannis V

Apple Watch SE ή 5S. 🔝

John

Κανένα από τα δύο. Η αγορά προϊόντων Apple είναι πεταμένα λεφτά.

ΧΡΗΣΤΟΣ

Το ιδιο πρόβλημα έχω και εγώ στο Apple Watch series 6 όταν το ανοίγω δεν ανοίγει καλά αναβοσβήνει και δεν ζητάει και κωδικό ξεκλειδωματος

Αλέξης Κοράκης

Το ερώτημα είναι αν θα συνέλθει μετά από reset. Λέω να το επιχειρήσω εντός της εβδομάδας. Όχι τίποτα άλλο, μου άναψε φυτιλιές να το αλλάξω με το καινούριο από το πουθενά.

Xaris mitzithras

Εμενα μετα την αναβάθμιση μου κανει επανεκκινήσεις και μου εβγαλε και ενα κοκκινο κυκλο με θαυμαστικό..το εστειλα να μου το φτιάξουν σε εξουσιοδοτημένο αλλα μου ειπαν κόστος 200 ευρω ..ξερει κανεις τι γινεται;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.