Apple Watch Series 3: Ήρθε η ώρα για στρογγυλό σχεδιασμό;

Apple Watch series 3, Apple Watch Series 3: Ήρθε η ώρα για στρογγυλό σχεδιασμό;

Προτού ακόμη κάνει η Apple το μεγάλο βήμα και μπει στην αγορά των smartwatches, τότε που αναφερόμασταν σε αυτό ως iWatch, ακούγαμε για στρογγυλό design. Προς απογοήτευση πολλών όμως, η Apple δεν έφερε αυτό που περίμεναν.

Σε περίπου έναν μήνα από τώρα θα ανακοινώσει τα νέα iPhone 8, iPhone 7s, iPhone 7s Plus και πιστεύεται ότι θα φέρει μαζί το Apple Watch Series 3. Σε πρόσφατο δημοσίευμά του το πρακτορείο Bloomberg είχε κάνει λόγο για LTE έκδοση, που θα «επιμεληθεί» η Intel. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του Apple Watch θα μπορούν να χρησιμοποιούν το ρολόι για να πραγματοποιούν κλήσεις ή να λαμβάνουν ειδοποιήσεις χωρίς να χρειάζεται να βρίσκονται στην εμβέλεια του iPhone.

Ωστόσο, αυτή δεν θα είναι η μόνη μεγάλη αλλαγή που φημολογείται ότι θα κάνει η Apple στο νέας γενιάς smartwatch. Ο αναλυτής της Apple John Gruber σχολιάζοντας το παραπάνω δημοσίευμα του Bloomberg έκανε λόγο για “ολοκαίνουρια μορφή”. Αυτό μπορεί να σημαίνει το πολυαναμενόμενο στρογγυλό design, όμως ο ίδιος επισημαίνει πως οι πληροφορίες έρχονται από ανεπιβεβαίωτη πηγή.

Οι αναφορές του Gruber είναι στην ίδια γραμμή με τον Ming-Chi Kuo, που έχει πει πως το Apple Watch Series 3 θα φέρει το πρώτο redesign στο smartwatch της Apple. Μένει να δούμε τι θα κάνει η Apple, αλλά όπως και να έχει η στροφή σε στρογγυλό design πιθανότατα θα λειτουργούσε υπέρ της.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.