Apple Watch Series 4 σε μεγάλη ζήτηση και η Apple ενεργοποιεί επιπρόσθετη μονάδα παραγωγής

apple watch series 4 μεγάλη ζήτηση επιπρόσθετη μονάδα παραγωγής, Apple Watch Series 4 σε μεγάλη ζήτηση και η Apple ενεργοποιεί επιπρόσθετη μονάδα παραγωγής

Το Apple Watch Series 4 δείχνει να έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία στην Apple, αφού τα νέα χαρακτηριστικά και η μεγαλύτερη οθόνη του φαίνεται να έχουν αυξήσει τη ζήτηση σε τέτοιο βαθμό που η Apple θα ενεργοποιήσει επιπρόσθετη μονάδα παραγωγής για να καλύψει τη ζήτηση.

Το χαρακτηριστικό που κάνει το νέο Apple Watch να ξεχωρίζει έχει να κάνει με την οθόνη του αφού διαθέτει 35% μεγαλύτερη οθόνη για το μοντέλο των 40mm και 32% μεγαλύτερη οθόνη για το μοντέλο των 44mm. Είναι εξοπλίσμένο με τον 64bit dual core επεξεργαστή S4 της Apple, ενώ το digital crown διαθέτει για πρώτη φορά haptic feedback, ενώ η μπαταρία της συσκευής θα έχει αυτονομία μιας ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίσες από την εταιρεία Quanta Computer που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή του Apple Watch Series 4, οι διαδικασίες συναρμολόγησης του νέου Apple Watch γίνονται με ταχύτατους ρυθμούς στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Changshu στην Κίνα, με την Apple να θεωρεί πως όσο γρήγορα και να είναι έτοιμα apple watch, δε φτάνουν για να καλύψουν τη μεγάλη ζήτηση.

Για να μπορέσει να καλυφθεί η ζήτηση, η Apple έχει έρθει σε επαφή με την εταιρεία Compal Electronics, η οποία ήταν υπεύθυνη και για το Apple Watch Series 3, έτσι ώστε να συμβάλλει και αυτή στη συναρμολόγηση του Series 4. Η Apple με αυτόν τον τρόπο θα ενεργοποιήσει αυτή την επιπρόσθετη μονάδα παραγωγής έτσι ώστε να ξεκινήσει τις διαδικασίες το Νοέμβριο, με τους αναλυτές να εκτιμούν πως η Apple θα έχει διαθέσει περίπου 18.5 εκατομμύρια Apple Watch μέχρι το τέλος του 2018, με το μερίδιο αγοράς της να ξεπερνάει το 35% που κατέχει αυτή τη στιγμή.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Paul

Έτσι φάνηκε και στην παρουσίαση
Για τα iphone μια από τα ίδια …όλοι λέγανε για το ρολογάκι

GS

Το γέλιο είναι ότι οι περισσότεροι θα τα πάρουν απλά για να βλέπουν την ώρα.Αλλά θα λένε ότι έχουν apple. χαχαχαχαχαα

χρηστος

Αυτο ακριβως. 90% θα τα παρουν για να βλεπουν την ωρα & να βλεπουν οι αλλοι οτι εχουν ρολοϊ Apple. Ειναι γνωστοι οι καταναλωτες Apple πια. Πραγματι ομως, το ρολοϊ ηταν αυτο που εντυπωσιασε.

NtinosMD

Ε μετα απο τρεις αλληλεπαλληλες προσπαθειες βγηκε το apple watch απο τη beta φαση του – λογικο ο κοσμος μετα αο τρεια χρονια αγανακτησης να θελει να κρατησει επιτελους το ολοκληρωμενο προιον στα χερια του.

John 45

Είτε είναι αλήθεια είτε όχι, ένα είναι το γεγονός:
Σε κάθε προϊόν της Apple και κάθε χρόνο, όταν πρωτο βγαίνει, δεν προλαβαίνει η παραγωγή να καλύψει την ζήτηση..
Όλα πρέπει να κινούνται για χάρη του ανταγωνισμού. Και αυτό συμφέρει όλους μας!!
Και στα δισε σας οι ‘λέυτερες..

Makis

Από τα 5 σχόλια, τα 4 1/2 κράξιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.