Apple Watch Series 6: Επίσημα σε νέα χρώματα και μέτρηση οξυγόνου στο αίμα

https://www.youtube.com/watch?v=TCMnrssX1NE

Στα πλαίσια του event που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή ανακοινώθηκε το Apple Watch Series 6, το οποίο έρχεται στο ίδιο σασί με το Series 5, αλλά σε δύο νέα χρώματα, μπλε και Product Red. Επίσης, υπάρχουν δύο εκδόσεις με ανοξείδωτο ατσάλι: Graphite και Classic Yellow Gold.

, Apple Watch Series 6: Επίσημα σε νέα χρώματα και μέτρηση οξυγόνου στο αίμα

Το νέο Apple Watch έρχεται με νέο αισθητήρα καρδιακού παλμού, ο οποίος είναι σε θέσει να μετρήσει και τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα (SpO2). Επίσης, μέσω του WatchOS 7 μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα κίνησης και καρδιακού παλμού ενός ατόμου, για να προσφέρει ανάγνωση VO2 Max, δηλαδή της μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου. Το Series 6 θα προσφέρει παρακολούθηση ύπνου, αυτόματη ανίχνευση πλυσίματος χεριών και νέους τύπους προπόνησης.

Στο εσωτερικό του Apple Watch Series 6 υπάρχει ένας διπύρηνος επεξεργαστής S6, 20% γρηγορότερος από τον επεξεργαστή Series 5, καθώς βασίζεται στο chip Α13 Bionic. Η Retina οθόνη του Series 6 έρχεται βελτιωμένη, προσφέροντας 2,5 φορές πιο φωτεινό Always-on-Display, ενώ ταυτόχρονα η Apple υπόσχεται να κρατήσει τις 18 ώρες λειτουργίας του Series 5, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης σε κάτω από 1,5 ώρα.Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό είναι ο αισθητήρας υψόμετρου.

, Apple Watch Series 6: Επίσημα σε νέα χρώματα και μέτρηση οξυγόνου στο αίμα

Η εταιρεία δεν έμεινε μόνο στα Apple Watch, αλλά ανακοίνωσε και νέα λουράκια για τα smartwatch. Πρώτο είναι το Solo Loop, το οποίο είναι απόλυτα ομοιόμορφο, χωρίς κάποια εσοχή. Είναι απλώς ένας απαλός βρόχος από εύκαμπτο καουτσούκ και θα κυκλοφορήσει σε 7 χρώματα. Επίσης, θα κυκλοφορήσει μία πλεκτή έκδοση, από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, σε 5 διαφορετικά χρώματα. Τέλος, η Apple δίνει μία νέα έκδοση για τη συλλογή της Hermes, με ανανεωμένο στυλ.

, Apple Watch Series 6: Επίσημα σε νέα χρώματα και μέτρηση οξυγόνου στο αίμα

Το νέο Apple Watch Series 6 θα προσφέρει νέα watch faces, με τις ονομασίες Stripes, Chronograph Pro, GMT και Artist. Επίσης, θα υπάρχει ένα ξεχωριστό watch face με την ονομασία Μemoji, το οποίο θα επιτρέπει τη χρήση του δικού σας emoji. Το Apple Watch Series 6 θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου. Η τιμή του θα ξεκινάει από 399 δολάρια για την έκδοση GPS-Only των 40mm και 429 δολάρια για την έκδοση των 44mm. Οι εκδόσεις GPS+LTE θα κοστίζουν 499 και 529 δολάρια για τις εκδόσεις των 40mm και 44mm αντίστοιχα.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
leakergr

Στην Ελλάδα θα κοστίζει 449 ευρώ τα 40mm και 479 ευρώ τα 44mm.

Τσουκ11

πότε θα έρθει γνωρίζει κανείς;

Τάσος

Ποτέ θα έρθει το Apple Watch 6 lte το απλό ήρθε ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.