Apple Watch Series 6: Θα έχουν microLED αντί για OLED display

Apple Watch Series 6, Apple Watch Series 6: Θα έχουν microLED αντί για OLED display

Σε συζητήσεις βρίσκεται η Apple με μία κατασκευαστική εταιρεία οθονών από την Ταϊβάν ώστε αυτή να ετοιμάσει microLED οθόνες με σκοπό να ενσωματωθούν στα Watch Series 6 προϊόντα. Οι microLED οθόνες θα αντικαταστήσουν τα OLED display που προμηθεύεται η Apple από την LG Display.

Οι προμηθευτές της Apple ωστόσο αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν τις παραπάνω πληροφορίες, ένας όμως από αυτούς δήλωσε ότι βρίσκεται σε επαφή με το τμήμα smartwatch της Αμερικάνικης εταιρείας. Πιθανόν, τα Apple Watch που θα κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2019 να συνεχίζουν να ενσωματώνουν OLED display καθώς δεν θα έχουν προλάβει να ετοιμαστούν τα display τύπου microLED.

Apple Watch Series 6, Apple Watch Series 6: Θα έχουν microLED αντί για OLED display

Αυτό σημαίνει ότι τα smartwatch της Apple του 2020 ίσως είναι τα πρώτα με microLED τεχνολογία, με τον Αμερικανικό κολοσσό να σκέφτεται να μεταφέρει αυτήν την τεχνολογία και στα iPhone 12 εκείνης της χρονιάς.

Τον Μάρτιο, μία αναφορά αποκάλυψε την microLED τεχνολογία, καθώς εκείνη την εποχή η Apple ετοίμαζε μερικά custom microLED display σε εγκαταστάσεις κοντά στο Apple Park. Η μετάβαση αυτή από τα OLED στα microLED θα βελτιώσει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθώς τα microLED είναι πιο αποδοτικά από πλευράς ισχύος.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.