Apple Watch Series 8: Επίσημα με αισθητήρα θερμοκρασίας

apple watch series 8, Apple Watch Series 8: Επίσημα με αισθητήρα θερμοκρασίας

Ο CEO της Apple, Tim Cook, ξεκίνησε την εκδήλωση παρουσίασης με τα νέα από το μέτωπο του Apple Watch.

Το νέο wearable θα ονομάζεται Series 8, δήλωσε ο COO της Apple, Jeff Williams. Είναι πιο ανθεκτικό από τα προηγούμενα μοντέλα και διαθέτει έναν νέο αισθητήρα θερμοκρασίας που θα χρησιμοποιείται για παρακολούθηση της υγείας των γυναικών, συμπεριλαμβανομένης της ωορρηξίας.

apple watch series 8, Apple Watch Series 8: Επίσημα με αισθητήρα θερμοκρασίας

Θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα στο αλουμίνιο — μαύρο, χρυσό, αλουμίνιο και κόκκινο — και τρία χρώματα στο ανοξείδωτο ατσάλι. Θα απαιτούνται τουλάχιστον 399 $ για ένα μοντέλο αλουμινίου και 499 $ για ένα με κινητή συνδεσιμότητα.

Η Apple υποστηρίζει ότι το wearable έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τα δεδομένα ασφαλή και ιδιωτικά και ότι τα δεδομένα υγείας θα κοινοποιούνται μόνο με ρητή άδεια από τον χρήστη.

apple watch series 8, Apple Watch Series 8: Επίσημα με αισθητήρα θερμοκρασίας

Η Apple πρόσθεσε επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας που τροφοδοτείται από δύο αισθητήρες κίνησης. Η νέα ανίχνευση τροχαίου ατυχήματος μπορεί να καταλάβει εάν βρεθήκατε σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και να καλέσει αυτόματα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Μια νέα λειτουργία στα Apple Watches μπορεί να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους από 18 ώρες σε 36 ώρες απενεργοποιώντας προσωρινά την always-on οθόνη και τις ειδοποιήσεις προπόνησης.

https://www.youtube.com/watch?v=ehbmC1irQuY

Ο Cook ξεκίνησε μεταδίδοντας ένα βίντεο με επιστολές που του έχουν γράψει οι άνθρωποι για το πώς το wearable τους βοήθησε σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.